Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πωλείται η καινούργια Atik 314L η μονόχρωμη, αγορασμένη πρίν λίγους μήνες και χρησιμοποιημένη 5-6 φορές από το σπίτι, λόγω αναβάθμισης. Η κάμερα είναι σε άριστη κατάσταση, με το τζαμάκι μπροστά από τον αισθητήρα καθαρό και τα λίγα σημάδια που φαίνονται περιμετρικά στον εσωτερικό κύκλο είναι επειδή εκεί είναι το σπείρωμα που βιδώνει το nosepiece. Τιμή αγοράς 1569 ευρώ και είναι και η τρέχουσα τιμή πώλησης, την δίνω 1000 ευρώ. Στο κουτί της, με τα καλώδια και όλα τα συνοδευτικά.

τηλ. επικοινωνίας 6944907508, Στάθης ή αλλιώς pm εδώ.

http://www.atik-instruments.com/html/atik_314l.html

IMG_2109.jpg

IMG_2123.jpg

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Άντε βρε παιδιά!

Κανείς για την ευκαιρία;

Ως κάτοχος της 'εξαδέλφλης' της, μπορώ να πω πως η 314L κάνει θαύματα! Έχω μείνει έκπληκτος από το χαμηλό θόρυβο και την υψηλή ευαισθησία της.

Αν δεν μας τα χαλούσε ο καιρός, θα είχε ψηθεί από τις λήψεις.

Ηλίας Νταγιόγλου

Μια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Αχ βρε Στάθη με βάζεις στην μπρίζα..... :mrgreen:

Αν δεν είχα ελαφρώσει κατά 1200€ εχθές (σε δικηγόρο..... ](*,) :x ) θα το σκεφτόμουν εντονότερα....

Η τιμή είναι σούπερ και η κάμερα σούπερ-ντούπερ..... Αχ και να μπορούσα....

Απορώ που δεν έχει χτυπήσει κανείς ακόμα αυτό το διαμάντι. Κράτα την Στάθη, κράτα την, πριν φύγει.... :-note

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε
Γεγονός ειναι οτι αυτή και η QHY2Pro αυτην την στιγμή ειναι οι καλύτερες στην κατηγορια τους. Και εγω εχω μπει στην μπρίζα, αλλα ειναι χαλεποί οι καιροί :( Ευχομαι να βρεις αγοραστή, δεν βλεπω να βρισκω τα λεφτα συντομα :(
Δημοσιεύτηκε
Είναι ένας Ιταλός που μου την ζητάει 1000 εδώ και καιρό, άν είναι θα την δώσω σε αυτή την τιμή. Άν κάποιος εδώ την θέλει για 1000 άς το πεί, προτιμώ να την δώσω εδώ. Θα την κρατήσω ακόμη μία μέρα πρίν επικοινωνήσω μαζί του. Μπορώ και κάποια διευκόλυνση, ή για ότι άλλο pm ή πάρτε με τηλ.
starrynights.blog
  • 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης