blackholesun Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Eβαλες μια βαλιτσα ετσι απλα ? την πουλας ? μπορεις να γραψεις λιγο αναλυτικοτερα τι ζητας ? και ποσο μεγαλη ειναι η βαλιτσα ποσα προσοφθαλμια χωραει κτλ..φιλικα Σωτηρης
koulosb Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2009 Ναι....και καμια διασταση αν γινεται!!!! ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2009 Την έβαλα για να την δει ένας φίλος,επειδή ενδιαφέρεται.Ευχαρηστώ για το ενδιαφερον.Δεν δίνω την δικιά μου.Καινούρια θα την πάρει. απο μαγαζι.κοστίζει κάπου στα 30 ευρώ
koulosb Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2009 Χρηστο....επειδη με ενδιαφερει να αγορασω μια τετοια βαλιτσα για να μεταφερω την κεφαλη της HEQ5 μπορεις να μου πεις τις διαστασεις της και πιο ειναι το μαγαζι? ''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Μήλησα με το μαγαζι και μου είπε ότι δεν τις φέρνει ποια..Το μαγαζι πουλάει μουσικά όργανα.Οπότε ψάξτε σε ανάλογα καταστήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα