roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2009 πουλήθηκε Εχω μια SPC900NC με μετατροπή για long exposures μεσω σειριακής πορτας. Το κύκλωμα της σειριακής ειναι αυτο απο το k3ccdtools με μικρές μετατροπες απο εμενα : εχει ενα κοκκινο led που αναβει οταν κανει long exposures (ειναι κατω απο την κόκκινη μονωτικη ταινία στην φωτογραφια, για να μην φεγγει πολύ και στραβωνει). Δουλευει μια χαρα και με κανονικη σειριακη και με USB-to-Serial (τουλαχιστον αυτο που εχω εγω). Την εχω δουλεψει πολύ λιγο με PHD guiding και με k3ccdtools με επιτυχια, τοσο σε κανονικό mode οσο και με long exposure. Δεν την εχω χρησιμοποιησει για κανονικές φωτογραφιες, μονο για autoguiding. Στην ουσια ειναι καινουργια. Εχει nosepiece 1.25" και καπακι, τον αρχικό φακό της και το CD. Δεν βρίσκω πουθενα την πλαστική βαση της και το ασημενιο καπακι απο τον αρχικό φακό αλλα αυτα δεν χρειαζονται στην αστροφωτογραφιση. Ο λογος που την δινω ειναι οτι βολεύτηκα με MEADE DSI Pro και αυτη δεν την χρησιμοποιώ ποια. 110 ευρω και πληρωνω αντικαταβολή ΕΛΤΑ Απαντηση εδω ή με Π.Μ. παρακαλώ
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 Μείωση τιμής στα 100 ευρώ (δικά μου μεταφορικά)
roryt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2009 Βαζω μαζι σαν δωρο και ενα Baader IR cut 1.25" Υποψην η καμερα παίζει μια χαρα και χωρις long exposures (για πλανητική πχ), απλα δεν συνδεετε το καλώδιο.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2009 Με ενδιαφέρει να πάρω μία SPC900NC αλλα μόνο κάμερα χωρίς φίλτρο και αντάπτορα.Διότι τα έχωΓια οδήγηση την θέλω.Αν τιποτα θες να μου δώσεις μόνο την κάμερα με το USB πες μου.Καινούρια δεν ξέρω πόσο κάνει,σκέτη φιαγμένη για το Internet.Έκανα οδήγηση με μία genius των 15 ευρώ και λειτούργησε.Δεν είναι όμως η κατάληλη για αυτό τον σκοπό.Την θέλω και για Πλανήτες.Και σελήνη.Αυτή που πήρες πόσο κάνει.Είναι καλύτερη σε τί?
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2009 Έχω roryt πμ!Το πήρα.Θα σου πω αν δεν πάρω καινούρια να μου δώσεις την δική σου.Ευχαρηστώ!
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Καλησπερα ! Ισχυει ακομη ? Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
roryt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Ναι, αλλα ειμαι εκτος πολης, παρακαλω χρησιμοποιησε το email για να επικοινωνισουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα