matman1975 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 Το προσοφθάλμιο αυτό έχει ανακηρυχθεί μετά από συγκριτικά τεστ "hardcore" παρατηρητών πλανητών (στην αμερικανική ιστοσελίδα cloudynights), ως ένα εκ των κορυφαίων αυτή τη στιγμή για την παρατήρηση του Δία.... ο λόγος??Διότι στη σειρά Plossl η Televue χρησιμοποιεί γυαλί και πολυεπιστρώσεις που δίνουν είδωλα με "ζεστά χρώματα" (coffee tone), με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ευδιάκριτες οι μικρές λεπτομέρειες στις γιρλάντες και τις ισημερινές ζώνες του Δία, απ΄ότι αν παρατηρήσεις το γιγάντιο πλανήτη με ορθοσκοπικά ή μονοκεντρικά, που δίνουν πιο "ξασπρισμένο" (cool glass) είδωλο.Το προσοφθάλμιο είναι σε άψογη κατάσταση, στο κουτί του και η τιμή του 50ευρώ.Ο λόγος που το πουλάω δεν είναι άλλος από το ότι σε λίγες μέρες θα παραλάβω το σετ ορθοσκοπικών της Zeiss, ως εκ τούτου όλα τα προσοφθάλμια που χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα, αναγκαστικά πρέπει να φύγουν. ΕυχαριστώΜάττας Θοδωρήςτηλ 6977664892 ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
themis_kart Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 Το προσοφθάλμιο είναι σε άψογη κατάσταση, στο κουτί του και η τιμή του 50ευρώ. Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
Astronomer1978 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2009 ενταξει ο σουπεραν εχει λιγο μυωπια...
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 το σκεφτομουν να το παρω εγω εχθες (με ενημερωσε ενας φιλος).. αλλα και εγω για ορθοσκοπικους πηγαινω αυτο το μηνα οποτε ειπα οικονομια.. ...
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Ο λόγος που το πουλάω δεν είναι άλλος από το ότι σε λίγες μέρες θα παραλάβω το σετ ορθοσκοπικών της Zeiss Ποιούς όρθο αν επιτρεπεται; Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
blackholesun Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 τους θελω για το binoviewer μου
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Ο λόγος που το πουλάω δεν είναι άλλος από το ότι σε λίγες μέρες θα παραλάβω το σετ ορθοσκοπικών της Zeiss Ποιούς όρθο αν επιτρεπεται;Αυτούς που φαντάζεσαι κ γουρλώνεις τα μάτια έτσι σαν κ εμένα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Ο λόγος που το πουλάω δεν είναι άλλος από το ότι σε λίγες μέρες θα παραλάβω το σετ ορθοσκοπικών της Zeiss Ποιούς όρθο αν επιτρεπεται;Αυτούς που φαντάζεσαι κ γουρλώνεις τα μάτια έτσι σαν κ εμένα.
matman1975 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Ναι το ομολογώ....γι΄αυτούς πρόκειται Η Zeiss μετά από 13 χρόνια αποφάσισε να βγάλει ξανά, σε πολύ περιορισμένο αρθμό, τη σειρα ΙΙ των ορθοσκοπικών της, τύπου Abbe.Τα πουλάει μόνο σε σετ (4mm, 6mm, 10mm, 16mm) και απ'ό,τι έχει αφήσει να διαρρεύσει η Baader, (η οποία και παρήγγειλε τα προσοφθάλμια αυτά από την Zeiss), δεν υπάρχει σκέψη στο μέλλον από την Zeiss για περαιτέρω παραγωγή...κοινώς όσοι πρόλαβαν τον Κύριο είδαν.Σύντομα, όταν έρθουν απο Γερμανία θα τα παρουσιάσω επίσημα...με πολλές φωτό Θοδωρής---------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set....καθ΄οδόν ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Με το καλό να παραλάβεις! Αναμφισβήτητα πρόκειται για συλλεκτικά κομμάτια!
dimpap Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2009 Ο λόγος που το πουλάω δεν είναι άλλος από το ότι σε λίγες μέρες θα παραλάβω το σετ ορθοσκοπικών της Zeiss Ποιούς όρθο αν επιτρεπεται;Αυτούς που φαντάζεσαι κ γουρλώνεις τα μάτια έτσι σαν κ εμένα. Θοδωρή, σε παντρεύει η μάνα σου; Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
matman1975 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2009 Ο λόγος που το πουλάω δεν είναι άλλος από το ότι σε λίγες μέρες θα παραλάβω το σετ ορθοσκοπικών της Zeiss Ποιούς όρθο αν επιτρεπεται;Αυτούς που φαντάζεσαι κ γουρλώνεις τα μάτια έτσι σαν κ εμένα. Θοδωρή, σε παντρεύει η μάνα σου; Η αλήθεια είναι ότι με πάντρεψε ήδη......πρόλαβε μια Ελένη πριν από 4 χρόνια Θοδωρής--------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set.....καθ΄οδόν ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα