paranoia Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 ελπιζω να μην υπαρχει κανενα προβλημα γιατι θελω πολυ να ερθωθα ερθουν πολλοι απο astrovox? πρεπει να βρουμε τροπο να γνωριστουμε "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Πεστα...πεστα..αυτο λεω κ εγω..πρεπει να βρουμε τροπο να γνωριστουμε...αποτι γνωριζω ναι θα ερθουν πολλα παιδια Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 στην αρχη ελεγα για πυλο αλλα τελικα μαλλον βολο θα ερθω. Να το σκεφτομαι, ειχα αγχωθει λιγο με το μηχανογραφικο αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. 2 εβδομαδες δεν ειναι το περιθοριο υποβολης? Ναι τόσο είναι.Αλλά νομίζω και λίγο παραπάνω.Εγώ το είχα κάνει μετά από το θερινό σχολείο.Μια μέρα υπόθεση είναι.Τίποτα παραπάνω.Αλλά το μηχανογραφικό δελτίο έχει ήδη βγει σε ηλεκτρονική μορφή στην σελίδα του υπουργείου παιδείας.Εάν έχεις κάποια άλλη απορία για το μηχανογραφικό μπορείς να μου στείλεις σε πμ. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
paranoia Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 στο σχολειο που ρωτησα μου τα μασανε και μου λενε οτι επειδη φετος γινετε ηλεκτρονικα μπορει να ειναι λιγοτερος ο χρονος. Νομιζω οτι ειναι υπερβολες ομως "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
sithonas15 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Μην σας νοιάζει η αναγνώριση, λέω να φορέσουμε όλοι μωβ μπλουζάκια, θα μοιάζουμε και με ομάδα.. Σχετικά με τα Χάνια, ελπίζω να με πάρει κανά αυτοκίνητο και ΄μενα τον "καημένο" και να μην τρώω την ζέστη μόνος μου στο Βόλο..
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 λοιπον ΕΚΛΙΣΕ εξυπνη και φασατη ιδεα!!! ΟΛΟΙ ΜΟΒ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ! 0χα0χα0χ0χ!!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Λετε?καλοοοοοοο!!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Ρε σεις...αν καποιος δεν εχει?η αν φορανε και αλλοι τριγυρω μωβ?θα γινουμε κουλουβαχατα!χαχαχχα Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
sithonas15 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Έλα μωρέ, δεν μας πειράζει... Πόσοι πια άσχετοι να φοράνε μωβ εκείνη τη μέρα...Θα είμαστε και πολύ "κουκλιά"..
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Καλα δεν το συζητω..κουκλακια θα ειμαστε....αντε ρε...να το μαθουν και αλλοι ομως..ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ..ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΩΒ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΥΑΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!χιχιχιχι Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 0xa0xa0xa0xa!!!! Δεν πειραζει!!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Καλα αμα δεν σε αναγνωρισουν Νικο με ολοκληρη φωτογραφια στο προφιλ, τυφλοι θα ειναι... Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Πω πω ρε Μαρια τι ειπες?(τελειο)χιχιχιιχιχ καλα λεει βρε νικο! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Πάντως μην σκέφτεστε μπλουζάκια και τέτοια.Γιατί βάζω στοίχημα ότι κανένας δεν θα το εφαρμόσει.Εάν είναι να γνωριστείτε θα γίνει. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Αιντε να δουμε! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 εγω παντως θα φορεσω γιατι πραγματικα ειμαι διαφορετικος ειμαι πολυ ασχημος! Η Φωτο ειναι fotoshop! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Και εγω ειμαι πολυ ασχημη..νικο θα βαλουμε κουκουλα...να κρυψουμε το τοπιο της φρικης..ρε συ ρετουσαρισμενη φωτο πηγες και εβαλες??? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Ίδιος είσαι από κοντά.Απλά δεν έχεις αυτό το χαζοχαρούμενο ύφος στην φωτογραφία.Είσαι πιο σοβαρός. (Πλάκα κάνω ) Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Ω ρε νικο τι σειπε????χιχιχιιχ αντε καλε...ολοι μαζι..ψιλοι κοντοι ασχημοι και κουκλια θα τα βρουμε μωρε θα αναγνωριστουμε...ηρεμειστε!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
tasco Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 λοιπον ΕΚΛΙΣΕ εξυπνη και φασατη ιδεα!!! ΟΛΟΙ ΜΟΒ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ! 0χα0χα0χ0χ!!!!και αυτοι που δεν εχουν???
tasco Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 λοιπον ΕΚΛΙΣΕ εξυπνη και φασατη ιδεα!!! ΟΛΟΙ ΜΟΒ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ! 0χα0χα0χ0χ!!!!και αυτοι που δεν εχουν???
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Να παρουν..εκει θα κολλησουμε?χιχιιχ Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
sithonas15 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Χεχε, ζήλεψα και έβαλα και εγώ φώτο, έτσι να με καμαρώνετε.. Αλλά μην με βλέπετε έτσι, στην πραγματικότητα είμαι πιο.. άσχημος!
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 εγω παντως θα φορεσω γιατι πραγματικα ειμαι διαφορετικος ειμαι πολυ ασχημος! Η Φωτο ειναι fotoshop! Ελα είσαι μια χαρά κούκλος είσαι μην ακούω βλακείες.. Ε τον είδα από κοντά!!Μην το πιστεύετε!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27, 2009 Ε,δεν ειναι δυνατον!Ζηλευω...θελω να βαλω και εγω!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα