Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας "Ωρίων" θα διοργανώσει ανοιχτή παρατήρηση με τηλεσκόπια για τον κόσμο της Πάτρας στην Πλατεία Γεωργίου το βράδυ της 4ης Απριλίου 2009. Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, μέλη της εταιρείας θα βρίσκονται από τις 8.30 μ.μ. στην πλατεία με τα τηλεσκόπια τους για να δείξουν στο κόσμο την Σελήνη, τον πλανήτη Κρόνο και ότι άλλο είναι δυνατό από το κέντρο της πόλης μας, λόγω του περιορισμού από την έντονη φωτορύπανση.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εταιρείας για το Παγκόσμιο Έτος Αστρονομίας 2009 και του προγράμματος «100 Ώρες Αστρονομία» που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο από 2 έως 5 Απριλίου.

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια 7 χρονια στην Πατρα φοιτητης.....τωρα που εχω φυγει τα κανετε!!!!

Καλη επιτυχια

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Δημοσιεύτηκε
Ρε παιδια 7 χρονια στην Πατρα φοιτητης.....τωρα που εχω φυγει τα κανετε!!!!

Φίλε Βαγγέλη δεν ξέρω πότε ακριβώς έφυγες από την Πάτρα αλλά από το 2004 (που είμαι στο σύλλογο και μπορώ να μιλήσω με σιγουριά) και ειδικά από 2005 και μετά κάνουμε συνέχεια ανοιχτές εκδηλώσεις σε κέντρο Πάτρας και Πανεπιστήμιο, συνέδρια/ημερίδες, εκθέσεις, ομιλίες, παρατηρήσεις κλπ Αν έφυγες τότε..έχασες πολλά δυστυχώς!

--> http://www.orionas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=81

Αν ξανάρθεις Πάτρα έλα να μας βρεις!

:D

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε

Το 2005 εφυγα.

Ναι το 2005 ειχατε κανει μια εκδηλωση στην πλατεια Γεωργιου και νομιζω οτι ηταν σε εκλειψη σεληνης αλλα ημουν φανταρακι τοτε...!!!

''''Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή απο το να ανακαλύψεις το ακριβές σημείο,απο το οποίο πρέπει να παρατηρούνται και να κρίνονται όλα τα πράγματα,κι ύστερα να παραμείνεις σε αυτό το σημείο.''''
Δημοσιεύτηκε

Εαν μπορέσω θα ειμαι και εγω.

Αν και δεν ειμαι πολυ των συγκεντρωσεων.

Ισωσ για το 2009.

Θα δούμε?????

\"ΜΟΝΟΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ,ΜΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ\" (ΚΥΝΙΚΟΙ)
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

--Υπενθύμιση εκδήλωσης--

Αν και οι προβλέψεις για το καιρό δεν είναι ενθαρρυντικές (συννεφιά) ελπίζουμε να μας κάνει το χατήρι έστω για λίγο! :D

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Χαίρετε! Τελικά ο καιρός μας έκανε το χατήρι χθες και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο κέντρο της πόλης όπου από τις 8.30 έως τις 12 παρά δείχναμε στο κόσμο με τα τηλεσκόπια. Όλοι μας ρωτούσαν αν γίνεται κάποιο φαινόμενο και γενικά υπήρχε πολύ ενδιαφέρον και ερωτήσεις από το κόσμο, μικρούς και μεγάλους. Σίγουρα 700-800 άτομα (από τη καταμέτρηση των φυλλαδίων) είδαν μέσα από τηλεσκόπιο τη Σελήνη και τον Κρόνο, ελπίζουμε να δόθηκε το έναυσμα σε κάποιους από αυτούς να ασχοληθούν με την Αστρονομία, να ψάξουν στο ίντερνετ ή να έρθουν σε άλλες εκδηλώσεις. :cheesy:

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης