Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Επισης λες οτι εισαι σχεδον απολυτα σιγουρος.Αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα,τι σε κανει να εισαι το σο σιγουρος??

Αυτό εννοούσα... Το πρόσεξα το "σχεδόν"... :D Νομίζω ότι απάντηση στην απορία αυτή μπορεί να δώσει η διαφορά του τεχνητού κενού από το απόλυτο κενό...πράγμα λίγο δύσκολο να υπολογιστεί... :(

Συμφωνώ το άπειρο είναι μεγάλη κουβέντα...Αν και νομίζω ότι σε κανέναν δεν αρέσει σαν έννοια...Είναι πολύ απροσδιόριστο... :)

Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Albert Einstein

Δημοσιεύτηκε
Πολύ ασχοληθήκαμε.....Μάλλον δουλευόμαστε...Γεράσιμε η ταχύτητα του φωτός είναι πεπερασμένη. ΤΕΛΟΣ. Ό,τι και να λες αυτό ισχύει...Δε θα κάτσουμε να αναλύσουμε το γιατί όταν είναι προφανές ότι δε δέχεσαι κάτι άλλο εκτός αυτού που λες...Και όταν το μόνο που λες στα ενδιαφέροντά σου είναι ο ύπνος απορώ που βρήκες χρόνο να το σκεφτείς, έστω και λίγο, και να είσαι και "σχεδόν" βέβαιος :shock: ότι η ταχύτητα του φωτός στο απόλυτο κενό είναι άπειρη....Αν ήταν έτσι τότε θα πέρναμε ένα μαξιλάρι αγκαλιά και θα ανακαλύπταμε πως δημιουργήθηκε το σύμπαν μας..... :cheesy:
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Πιστεύω ,σχεδόν με απόλυτη βεβαιότητα, οτι η ταχύτητα του φωτός είναι άπειρη.Η ταχύτητα των ~~300.000 km/s που έχει μετρηθεί ,δεν είναι η ταχύτητα του φωτός ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ.Γιατί πολύ απλά απόλυτο κενό ,πιστεούμε πως δεν υπάρχει.ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΗ.

Καμία αντίρηση,μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί η ορθότητα αυτής της δήλωσης ,αλλά ούτε και έχει καταφέρει κάποιος να αποδείξει και το αντίθετο.

Ας σκεφτούμε τι επιπτώσεις θα είχε μια τέτοια ανατροπή στην θεωρία της σχετικότητας και στην κοσμολογία...

Πιστεύω, πώς δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε εάν η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη στο απόλυτο κενό διότι πότε δεν θα πετύχουμε να έχουμε συνθήκες απόλυτου κενού. Προσεγγιστικά απόλυτο κενό, θεωρούμε το διάστημα, αλλά και πάλι υπάρχουν σωματίδια και Η/Μ ακτινοβολία.Όποτε δεν μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά από την στιγμή που παρατηρησιακά δεν έχει επιτευχθεί η δημιουργία απόλυτου κενού για να παρατηρήσουμε την συμεριφορά του φωτός. :-k Θεωρητικά, βέβαια μπορούν να υποθούν πολλά...

Έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς θεωρίες με την προυπόθεση ότι η ταχύτητα του φωτός είναι μεγαλύτερη από 300.000km/sec.Όμως, δημιουργούνται αρκετά ''παράδοξα'' φαινόμενα που δεν ταιριάζουν με τα μέχρι τώρα παρατηρησιακά δεδομένα. :-k

Πάντως εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο και η θεωρία της σχετικότητας αποδεικνύονταν εν μέρει λάθος, όπως και πολλές άλλες θεωρίες που βασίζονται στην συνθήκη ότι η ταχύτητα του φωτός είναι 300.000km/sec, μέτα φτου και από την αρχή.... :cheesy: :lol:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

"e human attribute, in which respect almost all, including intelligent peopleNow I must justify myself because I never considered in detail, either in writing or in our conversations, Emanuel Lasker's critical essay on the theory of relativity. It is indeed necessary for me to say something about it here because even in his biography, which is focused on the purely human aspects, the passage which discusses the essay contains something resembling a slight reproach. Lasker's keen analytical mind had immediately clearly recognized that the central point of the whole question is that the velocity of light (in a vacuum) is a constant. It was evident to him that, if this constancy were admitted, the relative of time could not be avoided. So what was there to do? He tried to do what Alexnder, whom historians have dubbed "the Great," did when he cut the Gordian knot. Lasker's attempted solution was based on the following idea: "Nobody has any immediate knowledge of how quickly light is transmitted in a complete vacuum, for even in interstellar space there is always a minimal quantity of matter present under all circimstances and what holds there is even more applicable to the most complete vacuum created by man to the best of his ability. Therefore, who has the right to deny that its velocity in a really complete vacuum is infinite?"

To answer this argument can be expressed as follows: "It is, to be sure, true that nobody has experimental knowledge of how light is transmitted in a complete vacuum. But it is as good as impossible to formulate a reasonable theory of light according to which the velocity of light is affected by minimal traces of matter which is very significant but at the same time virtuallt independent of ther density." Before such a theory, which moreover, must harmonize with the known phenomena of optics in an almost complete vacuum, can be set up, it seems that evey physicist must wait for the solution of the above-mentioned Gordian knot - if he is not satisified with the present solution. Moral: a strong mind cannot take place of delicate fingers.

But I liked Lasker's immovable independence, a rar, are mediocrities. And so I let matteers stand that way. "

Albert Einstein

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ,ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΕΙ ΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ,ΣΑΝ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΟΣΤΙΣΕΙ...

ΓΑΛΑΝΕ

Δημοσιεύτηκε

Αυτά που σας είπα ήταν ουσιαστικά μετάφραση.

Αμα διαφωνείτε ,στείλτε email στον Θείο Αλβέρτο.

ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ,ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΕΙ ΠΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ,ΣΑΝ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ,ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΟΣΤΙΣΕΙ...

ΓΑΛΑΝΕ

Δημοσιεύτηκε

Δώσε link από όπου βρήκες αυτό το άρθρο και τα λοιπά...

Πρόσφατα με ρώτησε ένα παιδί αν ο Αριστοτέλης είχε διατυπώσει πρώτος τη Γενική θεωρία της Σχετικότητας...και αυτό επειδή κάποιοι Ελληναράδες (βλ. Λιακόπουλος και άλλοι) κυκλοφορούσαν ένα ηλίθιο "άρθρο" που υποστήριζε κάτι τέτοιο.

Το να μπαίνεις σε ένα φόρουμ, να διατυπώνεις μια τέτοια πρόταση για το c, να παραδέχεσαι ότι προσπαθείς "να ανάψεις τα αίματα" με τη φρασεολογία σου, να μην υποστηρίζεις την πρόταση σου αυτή με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (όπως λες και εσύ) και να καταρρίπτεις την τιμή της ταχύτητας του φωτός με διαίσθηση, δεν είναι και πολύ σοφό.

Αν μπήκες απλά να κάνεις το χαβαλέ σου, θα σου πρότεινα να γυρίσεις στο κρεβάτι σου :mrgreen:

Άγγελος Μακρής

www.aggelosmakris.com

www.facebook.com/aggelosmakrisnightscapes

www.instagram.com/aggelos_makris

Δημοσιεύτηκε

Θα συμφωνήσω με τον Foxmoor. Πιο συνετό θα ήταν να δώσεις ένα λινκ για να δούμε που γράφεται αυτό...Γιατί η αλήθεια είναι ότι στο ίντερνετ μπορεί ο καθένας να δημοσιεύει ότι θέλει...

Όσο για τα αίματα που θες να ανάψεις, δεν το σχολιάζω.... [-X Με κάλυψε ο Foxmoor.. :mrgreen:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε

Εφοσαν αυτο πιστευεις δεν υπαρχει λογος να συζηταμε εδω προσπαθοντας να σου αλλαξουμε την αποψη, θα πρεπει εσυ ο ιδιος να κατανοησεις την ενοια του απειρου...και οποια αλλη εννοια...

Δεν θεωρω ουτε οτι δεν εχεις γνωσεις αλλα ουτε οτι δεν εισαι σε θεσει να μην μπορεις να εχεις γνωσεις....anyway

Υποθετου οτι η ταχυτητα του φωτος στο κενα ειναι απειρη, τοτε θα επρεπε ολα φωτονια

να ερχονται ακαριαια σε εμας απο το διαστημα και μυωνουν ταχυτητα οταν προσκρουουν στην ατμοσφαιρα. Αρα ο τυπος τις αλλαγεις θα ηταν απειρο -> ~300000m/s δηλαδη η αλλαγη της ταχητας απο το κενο στον αερα θα ηταν της ταξεις των εκατομμυριων-διςεκατομμυριων-τριςεκατομμυριων-κτλ διαφορα, πραγμα που δεν νομιζω οτι μπορει να υσχιει...

και συνεχειζω παρακατω...

Υποθετου οτι η ταχυτητα του φωτος στο κενα ειναι απειρη, τοτε εαν θα βγαζαμε εκτος ατμοσφαιρας ενα διαστημοπλοιο το οποιο κινετε με ηλιακο ανεμο τοτε...τι θα επρεπε να συμβει; με τι ταχυτητας θα κινουταν το συγκεκριμενο διαστημοπλοιο;

και με τι ταχυτητας θα κινουταν το συγκεκριμενο διαστημοπλοιο εαν η ταχυτητα του φωτος θα ηταν 300000;;

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Εγω θα συμφωνήσω metdikiamtmoor.

Σε όποιον αρέσω ,εγω είμαι εγώ και τα χω βρει με την δικια μου φάτσα,

κράτα εσύ το όνομα κρατάω εγώ τη χάρη ,κράτα εσύ όλη την Γή κρατάω το φεγγάρι.

Δεν είμαι ο τύπος ο γνωστός ,επιφανής και κοσμικός,

Σε σήριαλ ηθοποιός ,να με χειροκροτήσεις,

Ούτε σε κόμμα αρχηγός,άγαλμα να με στήσεις,

κρατα εσυ το μαξιλάρι ,κρατάω εγώ το παλούκι.

ΟΥΓΚΓΚΑ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΓΚΙ ΓΚΑΓΚΛΑ ΟΥΓΚΑ ΓΚΑ,ΑΟΥ ΓΚΙ ΓΚΙ ΑΟΥ ΓΚΙ ΓΚΙ ΓΚΑΚΑΛΑ ΑΟΥΑ ΓΚΑΓΚΑ

ΓΑΛΑΝΕ

Δημοσιεύτηκε

Φιλε Γεράσιμε, δεν ειναι αναγκει να εχεις τετοια συμπεριφορα, ειναι δημοσιο φορουμ εδω, ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει ή προκειτε να διαβασει αυτα τα οποια εχεις γραψει.

Θα σε παρακαλουσα να αλλαξεις τροπο, εδω ειμαστε ενα σοβαρο φορουμ με αρκετα αξιολογα ατομα και συγκεκριμενο τροπο επικοινωνιας, εαν δεν γνωριζεις τον τροπο θα σε παρακαλουσα να διαβασεις τους ορους του φορουμ. http://www.astrovox.gr/terms.html

Δεν εχουμε κανενα προβλημα με εσενα ουτε θελουμε να σε προσβαλουμε ουτε να σε μειωσουμε, σεβομαστε την αποψη σου (οσο περιεργη και αν μας φαινεται), ειμαστε εδω για να κανουμε διαλογο, για να πουμε ο ενας τα επιχειρήματα μας στον αλλο, για να ανταλαξουμε αποψης.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Υποθετου οτι η ταχυτητα του φωτος στο κενα ειναι απειρη, τοτε θα επρεπε ολα φωτονια

να ερχονται ακαριαια σε εμας απο το διαστημα και μυωνουν ταχυτητα οταν προσκρουουν στην ατμοσφαιρα. Αρα ο τυπος τις αλλαγεις θα ηταν απειρο -> ~300000m/s δηλαδη η αλλαγη της ταχητας απο το κενο στον αερα θα ηταν της ταξεις των εκατομμυριων-διςεκατομμυριων-τριςεκατομμυριων-κτλ διαφορα, πραγμα που δεν νομιζω οτι μπορει να υσχιει...

και συνεχειζω παρακατω...

Συμφωνώ μαζί σου αγαπητέ Bi2L. Αλλά θα προσθέσω και κάτι άλλο. Έστω ότι μια ακτίνα φωτός που έρχεται από κάποιον γαλαξία κινείται με άπειρη ταχύτητα..Τότε εάν ερχόταν στην Γη σε έναν παρατηρητή, λογω της ατμόσφαιρας θα γινόταν διάθλαση.Όπως ξέρουμε και από την φυσική, κατα την διάθλαση έαν μια ακτίνα φωτός περάσει από αραιό μέσο σε πυκνό τότε η ταχύτητα του μειώνεται. Σύμφωνα και με την σχέση co/c=λο/λ που δείχνει ότι το c με το λ είναι ανάλογα (λ:μήκος κύματος σε μέσο c:η ταχύτητα στο μέσο, co: ταχύτητα στο κενό, λο:μήκος κύματος στο κενό), τότε όσο μειώνεται η ταχύτητα τόσο θα μειώνεται και το μήκος κύματος του.

Άρα εάν η ακτίνα φωτός ερχόταν στην Γη σε αυτόν τον παρατηρητή, τότε θα έπρεπε η ταχύτητα της ακτίνας αυτής να μειωθεί κατά εκατομμύριες φορές όπως και το μήκος κυματός του.Άρα ο παρατηρητής στην Γη δεν θα μπορούσε να δει τον γαλαξία αυτόν αφού το μήκος κύματος του θα ήταν πολύ πολύ μικρότερο από αυτό του ορατού, πέρα από το υπεριώδες.Κάτι από παρατήρησεις και μόνο δεν ισχύει. :D

Εάν κάνω κάπου λάθος στην σκέψη μου, διορθώστε με παρακαλώ. :D

Δημοσιεύτηκε

Γεια σου Μαράκι η απάντηση που θα σου δώσω δυστυχώς δέν έχει πολύ Μεράκι:

Ο λόγος έγινε για άπειρη ταχύτητα του φωτός σε απόλυτο κενό,και όχι σε Ψευδοκενό η στον αέρα.

Εκεί ξέρουμε,και συμφωνούμε όλοι ,οτι ,η ταχύτητα έχει το γνωστό όριο.

ΓΑΛΑΝΕ

Δημοσιεύτηκε
Εγω θα συμφωνήσω metdikiamtmoor.

Σε όποιον αρέσω ,εγω είμαι εγώ και τα χω βρει με την δικια μου φάτσα,

κράτα εσύ το όνομα κρατάω εγώ τη χάρη ,κράτα εσύ όλη την Γή κρατάω το φεγγάρι.

Δεν είμαι ο τύπος ο γνωστός ,επιφανής και κοσμικός,

Σε σήριαλ ηθοποιός ,να με χειροκροτήσεις,

Ούτε σε κόμμα αρχηγός,άγαλμα να με στήσεις,

κρατα εσυ το μαξιλάρι ,κρατάω εγώ το παλούκι.

ΟΥΓΚΓΚΑ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΓΚΙ ΓΚΑΓΚΛΑ ΟΥΓΚΑ ΓΚΑ,ΑΟΥ ΓΚΙ ΓΚΙ ΑΟΥ ΓΚΙ ΓΚΙ ΓΚΑΚΑΛΑ ΑΟΥΑ ΓΚΑΓΚΑ

:-note :shock: :shock: :-note [-X [-X

Με κάλυψε ο Bi2L :!: :!:Εδώ είναι σοβαρό φόρουμ. [-X [-X

Δημοσιεύτηκε

Ο λόγος έγινε για άπειρη ταχύτητα του φωτός σε απόλυτο κενό,και όχι σε Ψευδοκενό η στον αέρα.

Εκεί ξέρουμε,και συμφωνούμε όλοι ,οτι ,η ταχύτητα έχει το γνωστό όριο.

Μα εγώ δεν μίλησα για Ψευδοκενό ή στον αέρα.Εγώ μιλάω έαν η ταχύτητα μιας ακτίνας φωτός είχε άπειρη τιμή στο απόλυτο κένο, που προσεγγιστικά θεωρείται το σύμπαν, τι θα παρατηρούσε ένας από την Γη....

Δημοσιεύτηκε

Γεράσιμε, το απόλυτο κενό υπάρχει. Υπάρχει ανάμεσα στα σωματίδια του "σχεδόν απόλυτου κενού" στό διάστημα, όπου η περιεκτικότητα σε σωματίδια (μόρια αερίων) υπολογίζεται ότι φτάνει σε λιγότερο από ένα μόριο ανά κυβικό μέτρο. Αυτό σημαίνει ότι μιά ακτίνα φωτός (πχ ένα λεπτό lazer) μπορεί να ταξιδέψει πολύ μεγάλες αποστάσεις χωρίς να συναντήσει ούτε ένα σωματίδιο. Και παρατηρούμε ότι τις ταξιδεύει με τη μετρούμενη ταχύτητα c.

Επιπλέον, επειδή το θέμα δεν είναι φιλοσοφικό αλλά επιστημονικό, θα έπρεπε πριν διατυπώσεις την αρχική σου πρόταση να σκεφτείς ότι όταν είναι ποσοτικά και ποιοτικά γνωστή (και πειραματικά επιβεβαιωμένη) η επίδραση μιάς παραμέτρου σε ένα μέγεθος, η μεταξύ τους σχέση δεν ανατρέπεται απότομα στις οριακές τιμές, ιδίως όταν η ίδια η σχέση μας προσφέρει λύσεις για τις οριακές τιμές. Εκείνο που περιορίζει την ταχύτητα του φωτός δεν είναι τα απειροελάχιστα σωματίδια που μπορεί να συναντήσει, γιατί η επίδρασή τους έχει πάψει ήδη από μεγαλύτερες πυκνότητες και δεν παίζει πιά κανένα ρόλο. Άλλες είναι οι θεμελιώδεις αιτίες που καθορίζουν την μέγιστη ταχύτητα ως c, και αυτές αναζητούμε. Πάντως δεν είναι η (μηδενική ή μή) πυκνότητα του μέσου διάδοσης.

Την ιδέα ότι ένα σώμα θα είχε άπειρη ταχύτητα στο κενό την πρωτοδιατύπωσε ο Αριστοτέλης. Μήπως η διάισθησή σου πηγάζει από τη μελέτη του αρχαίου φιλοσόφου; Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι απόψεις των αρχαίων φιλοσόφων δεν μπορούν να επηρεάσουν την επιστημονική αναζήτηση σήμερα. Τουλάχιστον δεν μπορούν εδώ και κάποιους αιώνες από τότε που υιοθετήθηκε οριστικά και ανεπιστρεπτί η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.

Αν κάποιος σήμερα θα αμφισβητούσε σοβαρά την πεπερασμένη τιμή της ταχύτητας του φωτός στο κενό, αυτό θα γινόταν με πολλά χρόνια επιστημονικής δουλειάς, μελέτης και κατανόησης των τρεχόντως παραδεκτών δεδομένων, ακολούθως με τη διατύπωση μιάς νέας θεωρίας σε συνέπεια με τα πειραματικά δεδομένα. Οτιδήποτε λιγότερο είναι αστείο και δεν έχει καμία σχέση ούτε με επιστήμη ούτε έστω με ειλικρινή αναζήτηση. Είναι απλά εγωιστική εκδήλωση προσωπικών πεποιθήσεων που πηγάζουν από αιτίες ξένες προς την επιστήμη και τον τεκμηριωμένο λόγο.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε

Την ιδέα ότι ένα σώμα θα είχε άπειρη ταχύτητα στο κενό την πρωτοδιατύπωσε ο Αριστοτέλης. Μήπως η διάισθησή σου πηγάζει από τη μελέτη του αρχαίου φιλοσόφου; Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι απόψεις των αρχαίων φιλοσόφων δεν μπορούν να επηρεάσουν την επιστημονική αναζήτηση σήμερα. Τουλάχιστον δεν μπορούν εδώ και κάποιους αιώνες από τότε που υιοθετήθηκε οριστικά και ανεπιστρεπτί η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν.Δεν ειναι ευκολο να ξερεις αν η διαισθηση ειναι κατι που πηγαζει απο μεσα σου ειναι αποτελεσμα της επιρροης σου απο το ευρυτερο περιβαλλον....

Τωρα οσο για τα αλλα,ηρθες να μας πεις αυτο που πιστευειες ή να συζητησουμε με επιχειρηματα???Γιατι αποψη δε θα σου αλλαξει κανεις...

Τα λοιπα καραγκιοζιλικια θα τα αφησω ασχολιαστα.....

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης