Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 Είναι πολύ προσεγμένη, σε άριστη κατάσταση, άθικτη σε εμφάνιση και ακριβής στη λειτουργία της. Το ίδιο και ο φακός της, 18-55 mm f/3.5-5.6 II. Ο αισθητήρας της είναι ολοκάθαρος, οι φωτογραφίες δεν έχουν στίγματα ή σκόνες.Αγορασμένη το 2007 (Κατερέλος), συνοδεύεται με την πλήρη συσκευασία της και έξτρα κάρτα SanDisk Ultra ΙΙ 2GB.Την πουλάω γιατί χρησιμοποιώ πλέον την 450D. Μόνο το σώμα 320 ευρώ, σώμα και φακός 340 ευρώ. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2009 Νέα τιμή:299 ευρώ μόνο το σώμα ή320 ευρώ σώμα + φακός "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Μηχανή και φακός πωλήθηκαν.Ευχαριστώ. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα