Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 ανταλαζω το 10" με ενα διοπτρικο 5" ή 6".Μαζι δινω και δαχτυλιδια (οχι την ραβδο).το τηλεσκοπιο ειναι GSO εχει βαφτει λευκο-κρεμ (σαν skywatcer) με χρωμα και βερνικη αυτοκινητου.ο λογος ειναι οτι χρειαζομαι ενα πιο μικρο τηλε. για οδηγηση. Η τιμη πώλησης ειναι 400 €
konpan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Σου φάνηκε ότι το 5 η 6" διοπτρικό είναι μικρότερο και κάνει για οδήγηση?Σε πληροφορώ ότι έχω το Bresser 152/760 το οποίο ευχαρίστως το ανταλάσσω με το νευτώνειο αλλά είναι γύρω στα 11 κιλά
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 σιγουρα ειναι πιο ελαφρυ εστω και για 3.5 κιλα.το βασικοτερο ειναι ο ογκος του και οτι πρεπει να ειμαι πανω σε σκαλα για οδηγηση με σταυρονημα.ασε που το διοπτρικο μεταφερεται ευκολοτερα.
babgia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2009 Δεν νομίζω, αλλά έχω το αχρωματικό Bresser R-102 για ανταλλαγή αν σου κάνει είναι 4,8Kgr με 1m μήκος, οι διαστάσεις στο περίπου. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Mich Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2009 Αγαπητέ Δημήτρη, Υπάρχει ένα ΟΤΑ 6 Refractor αν σε ενδιαφέρει στείλε μου με μήνυμα το τηλ. να μιλήσουμε. Καλή σου μέρα Μιχάλης Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα