konpan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Ανταλλάσω το παραπάνω διοπτρικό με νευτώνειο 8 ιντσών. Μιλάμε για μόνο τον σωλήνα (όπως και το νευτώνειο που ζητάω) με τα δακτυλίδια της μάνας του και τον finder χωρίς προσοφθάλμια. Φωτογραφίες σύντομα..
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Φιλε μου μηπως πρεπει να διευκρινησεις τι ακριβως 8ρη θελεις ?για παραδειγμα επειδη ειμαι κατοχος του 152 τυχαινει να εχει στο περιπου 600 ευρω (μονο ο σωληνας!)..... ενα dob ας πουμε 8 skywatcher εχει 300 ευρω μαζι με την βαση του.... εκτος αν θες να το χαρισεις το 152..
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 κοιτα το παρακατω λινκ εαν σε ενδιαφερει http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=9749
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Ακυρο Κωστα.Τωρα ειδα το πμ.θα κανονισω να παρω το 8ιντζο πισω(το εχω δωσει σε εναν φιλο) και τα λεμε Φιλικά Δημήτρης
konpan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2009 Οι φωτο που λέγαμε.Οσο για το πόσο κάνει αυτή τη στιγμή το γνωρίζω, όπως γνωρίζω και τί ακριβώς θέλω κάνοντας την ανταλλαγή. Το νευτώνειο το θέλω για φωτογράφιση γιαυτό και το θέλω με δαχτυλίδια, finder και grayford εστιαστή. Τώρα αν δίνω κάτι παραπάνω δεν με ενοχλεί αφού αυτό δεν κάνει για φωτογράφιση.
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 ...................................... Τώρα αν δίνω κάτι παραπάνω δεν με ενοχλεί αφού αυτό δεν κάνει για φωτογράφιση. Δύσκολο μου φένεται ένα f/5 να μην κάνει για φωτογράφιση, ειδικά όταν κάποιοι φωτογραφίζουν με άλλα αποχρωματικά με χειρότερο f & χειρότερη εκτροπή από το R-152S. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
konpan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2009 Δύσκολο μου φένεται ένα f/5 να μην κάνει για φωτογράφιση, ειδικά όταν κάποιοι φωτογραφίζουν με άλλα αποχρωματικά με χειρότερο f & χειρότερη εκτροπή από το R-152SΓια παρατήρηση είναι πολύ-πολύ καλό. Δεν το συζητώ. Αλλά για φωτογράφιση πως να το κάνουμε Χαράλαμπε, δεν κάνει.Αυτός είναι και ό λόγος που το ανταλλάσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω τι δίνω και τι ζητάω αλλά...Εν πάση περιπτώση και να μη βρεθεί κανένας για ανταλλαγή ειλικρινά δεν με νοιάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα