arcadian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Πωλειται η γνωστη Philips SPC900nc μαζι με τον ανταπτορα 1,25" (πληροφοριες εδω) και ο προσαρμογεας οδηγησης - Guide Port Interface - της SHOESTRING (πληροφοριες εδω http://www.store.shoestringastronomy.com/products_gp.htm) και τα δυο 70 ευρω, ενω διαφορετικα 40 το καθε ενα >Η αγγελια παγωνει μεχρι νεωτερας, Η σειρα προτεραιοτητας (ονοματα+τηλεφωνα) εχουν κρατηθει σε περιπτωση που ...ξεπαγωσει!! Νικος Φιλικα, Νικος
Mich Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2009 Kαλησπέρα Νίκο, Ενδιαφέρομαι για τον προσαρμογεα οδηγησης - Guide Port Interface, μόνο που δεν γνωρίζω θετικά αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βάση μου LXD 55 της Meade. Αν το γνωρίζεις αυτό θετικά θέλω να μου τον στείλεις αντικαταβολή. Το τηλ. μου είναι 6940-215920. Με εκτίμησηΜιχάλης Orion Amateur Observatory LangadasGSO-ASTROTECH 16,Meade LXD 55 S/N 8,S/W ED 100, William Optics Zenith StarED 70/420,Guide Scope :Meade 70/600,TS Guide Finder 9x60,Celestron SkyMaster 15x70,Bresser 10x50,
arcadian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Να σημειωσω οτι η καμερα συνοδευεται απο το cd της, δεν ειναι τροποποιημενη και δεν εχει φιλτρακι uv/ir.Επισης το ολο συστηματακι δουλευει για την οδηγηση με το Phd μια χαρα και με τα vista επισης απαντησα σε ολα τα πμ που ελαβα. Φιλικα, Νικος
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Υπάρχει ακόμα η κάμεραΑν Υπάρχει την Στέλνεις σε μένα.
arcadian Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 εχουν κρατηθει για φιλο, θα ενημερωσω αυριο-μεθαυριο εαν θα υπαρχουν ακομα. Φιλικα, Νικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα