blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 οποιος εχει τους baader ortho (ορθοσκοπικους ...ζηταω τον 9 η τον 6 για αγορα... οποιος θελει να τον δωσει εδω ειμαι εγω!!
lunar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Παρτον απο το book depository http://www.bookdepository.co.uk/browse/book/isbn/9781931559317 Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Από εκεί το πήρα & εγώ με την ευκαιρία παραγγελείας βιβλίων που έκανε η κόρη μου. Αν καίγεσαι μπορώ να στον δανίσω προσορινά. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4, 2009 Δημητρη ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.Μπαμπη εισαι πολυ cool !!!! τhank you.. Αντε να φυγει η παλιοσεληνη....να παμε κανενα Σουνιο
Achilleas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 Αντε να φυγει η παλιοσεληνη....να παμε κανενα Σουνιο Επιτέλους να πάμε! Πήρα ένα OIII απο τον Άγγελο και ακόμα να το δοκιμάσω! Όσο για το Pocket Sky Atlas, μπορω να σου πουλήσω αυτον του Αργύρη που τον έχει αφήσει στο πορτ μπαγκάζ μου... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 Αν τον πουλαει ο Αργυρης φυσικα..
Achilleas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2009 Δεν νομίζω, χαχα Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2009 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ οποιος εχει τους baader ortho (ορθοσκοπικους ...ζηταω τον 9 η τον 6 για αγορα... οποιος θελει να τον δωσει εδω ειμαι εγω!!
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2009 Βρε απατεώνα μια φορά ξέχασα και εγώ κάτι στο αμάξι σου και θα το πουλήσεις??? Ο Στάθης τι να πει που έχω κάνει πρίκα με σκούφους, γάντια και καπάκια τηλεσκοπίων??? Πάντως αν το θέλει ο φίλος ας το πάρει το Pocket από τον Αχιλλέα, Πάσχα δε παίζει να κάνω αστροπαρατήρηση, θα την πέσω στα αρνάκια!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
blackholesun Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Σε ευχαριστω παραπολυ Αργυρη ! αλλα προθυμοποιηθηκε να μου τον δωσει ο Μπαμπης babgia Συμφωνω απολυτα... το πασχα ειναι ΚΑΛΟ ΦΑΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα