spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ειχα μπει στο internet,δεν θυμαμαι που ακρηβως και εδειχνε ενα τηλεσκοπιο και εγραφε απο 1998 ευρω!!!!!α, οταν στελνω πμ μου γραφει invalid session,τι να κανω,ξερεις? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 μαλλον θα ειδεσ καποιο μεγαλο τηλεσκοπιο.....δεν ξερω τι να κανεις.....ποτε δεν μου το εκανε αυτο στα πμ. “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 τελος παντων,ξερεις γιατι ειχε αποκλιστει ο UZIEL? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 POIOS?????????? “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ενας χρηστης που αν δεν κανω λαθος λεγεται UZIEL Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΒΡΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!!!!! “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Α,ΕΝΤΑΞΕΙ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΣΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΚΕΙ? “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ΟΧΙ Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 ΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!!!!! “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Goose 1992,λυπαμαι,αλλα ρωτησα τους γονεις μου και επιμενουν να παρουμε καινουργιο τηλεσκοπιο και εφοσον διαχειριζονται εκεινοι τον λογαριασμο,δεν εχω παρα να συμφωνησω.Παντως,ειμαι σιγουρη πως καποιος θα βρεθει να σου τα αγορασει,καθως ειναι σε καλη κατασταση και σε προσιτη τιμη!Και παλι συγγνωμη!!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2009 Χριστίνα μου,αν θές καινούργιο τηλεσκόπιο μπορείς να δείς εδώ(αν δεν το γνωρίζεις..): http://www.astronomy.gr Ανάλογα με τις δυνατότητες σου για να χειριστείς τηλεσκόπιο και με την οικονομική σου διάθεση μπορείς να βρείς ότι θές!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Ευχαριστω πολυ,δεν το ηξερα, θα ψαξω!!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 παντως χριστινα το τηλε ειναι καινουριο και εχει βγει απο το σπιτι 2 φορες μονο και αυτο ηταν στην αυλη του σπιτιου μου....... “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Εγω το καταλαβαινω,αλλα με γονεις ισχυρογνώμονες τι να πω? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 απλα στο λεω μηπως νομιζουν οτι ειναι "παλιο"......... “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Κοιτα, και χθες να το ειχες αγορασει, ειμαι σιγουρη πως θα επεμεναν να παρουμε καινουργιο!Αν ητανε στο χερι μου, πιστεψε με θα τα αγοραζα! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Ελα?Δεν σου τα'λεγα εγω?Αφου ηταν σε πολυ προσιτη τιμη και σε καλη κατασταση!Αντε ειδες?Αποζημιωθηκες! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 ΕΙΧΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΑΚΟΜΗ..... “I see Earth! It is so beautiful!"
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2009 Α,οκ,γιατι ειπες τα πουλαω και νομιζα πως τα εδωσες,αλλα μην ανησυχεις,θα σου τα παρουν! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
goose1992 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2009 ΑΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!!ΕΛΑ....... “I see Earth! It is so beautiful!"
goose1992 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 9, 2009 up “I see Earth! It is so beautiful!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις