spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Εχει καποιος να μου προτεινει καποιο τηλεσκοπιο,γιατι θελω να αγορασω!Ευχαριστω! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
ASTRONOMOS2 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Ένα 8άρι νευτώνειο πιστεύω για αρχή είναι μια χαρά.Θα σου φύγει λίγο η μέση βέβαια αλλα χαλάλι. Αν δεν θες να περιμένεις για Skywatcher πέρνεις αυτό της GSO.Αλλιώς από καλοκαίρι
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 ΄ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
nansy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Εγώ προτείνω να ξεκινήσει με ένα Dobsonian 8'' είναι πολύ καλό για αρχάριο!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Τρελός επιστήμονας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Και εγώ συμφωνώ ένα Dοb 8'' είναι πολύ καλό για αρχή. Είναι και πολύ εύκολο στο χειρισμό και δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. ΑΣΤΡΟΝΌΜΟΣ
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Τι λεπτομερειες?? Απο εδω αγοραζεις:http://www.aktistar.com/Παρε και εναν χαρτη απο εδω:http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1226Και εισαι μια χαρα!
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Εγώ θα σου έλεγα να διαβάσεις πρώτα το Nightwatch (αν δεν το έχεις κάνει) και ύστερα να μάθεις τον ουρανό! Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΨΑΞΩ!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
Τρελός επιστήμονας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Μπορείς να αγοράσεις και από εδώ : www.astronomy.gr ΑΣΤΡΟΝΌΜΟΣ
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Ευχαριστω! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Πρέπει να ξέρεις πως ποτέ δεν πρόκειται να απαντηθεί η ερώτησή σου αν δεν γίνεις λίιιιιιγο συγκεκριμένος.Πόσα είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις κ τι περίπου θα παρατηρείς?Θα το μεταφέρεις ή θα το εγκαταστήσεις μόνιμα?Κ αν το μεταφέρεις με τι?Πόσο σκοτεινό ουρανό έχεις εκεί που θα παρατηρείς?Θέλεις να κάνεις κ φωτογράφηση?Δεν υπάρχει τηλεσκόπιο που τα κάνει όλα καλά.Γι αυτό πρέπει να δεις τις ανάγκες σου.Κ αφού δεν το έκανες αυτό πάει να πει πως δεν ξέρεις κ πολλά για το αντικείμενο.Γι αυτό να ξέρεις πως την καλύτερη συμβουλή στην έδωσε ο B.D. Foxmoor.Να διαβάσεις πρώτα το Nightwatch.Θα σου μάθει κάποια πράγματα για τον εξοπλισμό οπότε θα μπορείς κ εσύ να κάνεις ποιο συγκεκριμένες ερωτήσεις για να πάρει κ συγκεκριμένες απαντήσεις. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 Φιλε,Παναγιωτη,ως γνωστον ειμαι καινουργια και στο αστροβοξ και οπως σωστα καταλαβες δεν εχω ασχολιθει και πολυ με το αντικειμενο.Οποτε το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να διαβασω το Nightwatch και μετα να αποφασισω για τηλεσκοπιο.Ομως ηθελα και την γνωμη καποιου ειδικου!Εχω μεγαλη δυνατοτητα οσον αφορα την μετακινηση του οσο μεγαλο και να ειναι και τωρα εδω στα Τρικαλα δεν θα ελεγα οτι εχουμε και τους καθαροτερους ουρανους,αναλογως με τη μερα. Τωρα για το οικονομικο,καλο να ειναι και χαλαλι τα χρηματα!Παντως ευχαριστω για τις συμβουλες σου! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 Αν δεν το έχεις δει αυτό κοίτα το http://www.astrovox.gr/telescopes.html Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 θα το κοιταξω... Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα