Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοι φιλοι,

Εδω και μια εβδομαδα βλεπω διαφημισεις για το περιοδικο Science Illustrated σε Ελληνικη εκδοση. Μηπως το εχει δει κανεις φιλος της παρεας; Υπαρχει περιεχομενο αστρονομιας; Υπαρχει ιστοσελιδα για το περιοδικο;

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα φίλε Αντώνη και αγαπητοί φίλοι της παρέας!!!!!

Με την αφορμή αυτών των ερωτήσεων κατ' αρχάς να πω ότι το περιοδικό το πήρα αμέσως όταν κυκλοφόρησε και αυτό με αντάμειψε με την ύλη του που με ΕΞΕΠΛΗΞΕ! :shock: :shock:

Μιλάμε για άρθρα για όλα τα ενδιαφέροντα και για θέματα που δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί να απορήσουμε γι' αυτά !!!!!!!! :wink:

Νομίζω ότι πρέπει να τολμήσετε την αγορά του γιατί είναι ένα από τα περιοδικά που μετά την ανάγνωση του (ακόμα και τον αριθμό των σελίδων.... χιχιχι) μπαίνει στην βιβλιοθήκη!!!!!

Τώρα ως αναφορά τις ερωτήσεις του Αντώνη

α.Υπάρχει περιεχόμενο αστρονομίας (2-3 άρθρα αλλά και πολλά άλλα σχετικά με φυσική....)

Από ότι όμως φαίνεται θα υπάρξουν στην συνεχεία (στα επόμενα τεύχη του) αρκετά ενδιαφέροντα αστρονομικά άρθρα και αυτό το συμπεραίνω πολύ εύκολα γιατί 2 από τους 6 επιστημονικούς συμβούλους του περιοδικού είναι Αστρονόμοι (κ.Χρήστος Γουδής - Αστροφυσική και κ.Αλέξης Δεληβοριάς - Φυσική,Αστρονομία)

β. Για ιστοσελίδα όσο και αν έψαξα (ακόμα και μέσα στο περιοδικό) δεν βρήκα τίποτα αλλά μπορώ να δώσω το e-mail του περιοδικού: science.illustrated@pertip.gr

Αυτά από εμένα προς το παρόν για το θέμα αλλά περιμένω και τις δικέ σας εντυπώσεις...... :lol:

Υ.Γ.: η τιμή του είναι 5,90€ και περιλαμβάνει ένα καταπληκτικό DVD.

:wink:

... και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλά... εκεί ψηλά... Αξίζει! \:D/

Γιάννης

-----------------

SKYWATCHER 150 EQ3-2

Δημοσιεύτηκε

Χτες πάντως είδα διαφήμιση ότι εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί :roll: ......!!!!!!

Οπότε συνεχίστε την προσπάθεια...... :wink:

... και μην ξεχνάμε ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα ψηλά... εκεί ψηλά... Αξίζει! \:D/

Γιάννης

-----------------

SKYWATCHER 150 EQ3-2

Δημοσιεύτηκε
Γιαννη και φιλοι,

Γνωριζει κανεις απο την παρεα που μπορω να το βρω (Αθηνα/Πειραια κεντρο);

Ευχαριστω.

Εγώ το βρήκα στους πάγκους της Ομόνοιας. Αν δεν το βρείς και "καίγεσαι" να το πάρεις, σου χαρίζω το δικό μου - δεν με ενθουσίασε και τόσο, έχουν πολύ δουλειά ακόμη για να γίνουν Scientific American.

Χρήστος Μαρινός
Δημοσιεύτηκε

Χρηστο,

Σ'ευχαριστω για την πληροφορια και προσφορα. Θα ψαξω τους παγκους και αν ειμαι αργα θα σου στειλω μηνυμα για την αγορα του τευχος που εχεις.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

καλισπέρα

Αντώνη συμφωνώ με το Μαρίνο για την ποιότητα και το περιεχόμενο

με πρόλαβαν αλλά θα σου προ΄σέφερα και γω το δικό μου

με την ευκαιρία σκέφτομαι ότι με τόσα περιοδικά που μαζεύω κάθε μήνα εγώ (και όλοι μας) δεν ξερω που να τα βάλω και τι να τα κάνω

φαντάσου το εξής ένας της παρέας αγοράζει μανιωδώς περιοδικα τέτοια άλλος για κομπιούτερ άλλος για ψάρεμα άλλος για ηλεκτρονικά

φαντάσου να μπορούσαμε να τα ανακυκλώνουμε μεταξύ μας (προσωπικά δε με ενδιαφέρει η κυριότητα των περιοδικών μου)

αν εχει κανεις καμιά ιδέα ας τη ρίξει.

Δημοσιεύτηκε

Νικο,

ΜΗΝ πετας τιποτα οσον αφορα περιοδικα! Οτι δεν θελεις, αφησε ενα μηνυματακι και ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει ενδιαφερον απο καπου αναμεσα μας. (Αν εχεις κανενα ΠΕΡΙΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - οσο νεο/παλαιο και να ειναι - με ενδιαφερει).

Σημερα ειδα και τη νεα αγγελια για το επομενο τευχος του Science Illustrated αλλα δεν προλαβα να δω την ημερομηνια κυκλοφοριας. Αν καποιος γνωριζει, θα ηθελα παρα πολυ να μαθω.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά κυκλοφόρησε ήδη με ενδιαφέροντα άρθρα για την πυρηνική σύντηξη, τα μυστικά αρχεία του Βατικανού, για μια ιδιωτική διαστημική εταιρεία που ανταγωνίζεται την NASA και άλλα πολλά.

Παύλος Θωμαΐδης

Φυσικός Καθηγητής Μ.Ε.

Δημοσιεύτηκε

Παυλο,

Το πήρα σήμερα το πρωί ... και πάλι ένα καλό τεύχος. Ρίξε και μια ματιά στη τελευταία σελίδα όπου περιφράφουν τα άρθρα για το επόμενο τεύχος και το οποίο θα κυκλοφορήσει 24/05 ...

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

• 5 έτη αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά το αγόρασα σήμερα και το βρήκα εξαιρετικό :P

Και πάλι το περιεχόμενο του αποτελείται απο νέα σε κάθε επιστημονικό χώρο όπως την ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ,ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ :P ,Μηχανική 8) ,ιατρική,βιολογία,γεωλογία,αρχαιολογία,περιβάλλον,τεχνολογία κλπ κλπ...

Πλούσιο περιεχόμενο με ''γεμάτες'' σελίδες και καταπληκτικό φωτογραφικό υλίκο.

Θα γίνω συνδρομητής οπωσδήποτε :P :mrgreen:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης