Theodore41 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Επειδη συνεχιζω τη διδασκαλια στη μαθητρια μου,και μετά το παιχνιδι, που της αγορασα απο την Αγγλια,που εχει τους πλανητες να γυριζουν γυρω απο τον ηλιο,θα ηθελα να βρω κανα βιδεο,που να δειχνει και την περιφορα και οχι μονο την περιστροφη,γιατι σημερα τα εκανα εγω με το σωμα μου,γυριζοντας περι τον αξονα μου,και περιφερομενος γυρω απο ενα κρεββατι-ηλιο,μεχρι που στο τελος ζαλιστηκα απο το γυρω γυρω.
ΜΟΥΣΟΚΛΗΣ ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Το celestia το δοκιμάσατε; http://www.shatters.net/celestia/download.html Εάν δεν το γνωρίζετε είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του τρισδιάστατο πρόγραμμα πραγματικού χρόνου που εξομοιώνει την κίνηση όλου του γνωστού σύμπαντος!Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο την κίνηση των πλανητών και όχι μόνο.Μπορείτε να ταξιδέψετε με το εικονικό σας διαστημόπλοιο από πλανήτη σε πλανήτη και όπου αλλού θέλετε. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε σε αρχείο video το ταξίδι σας για να το ξαναδείτε. Ελπίζω να βοήθησα… ...κοσμοκράτωρ σφαιρηδόν ελισσόμενος περι γαίαν, οίκε θεών μακάρων, ρόμβου δίνησιν οδεύων... (Απόσπασμα ορφικού ύμνου ΟΥΡΑΝΟΥ)
ΜΟΥΣΟΚΛΗΣ ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2009 Επίσης και εδώ κάτι "έτοιμο"... ...και άλλα πολλά... ...κοσμοκράτωρ σφαιρηδόν ελισσόμενος περι γαίαν, οίκε θεών μακάρων, ρόμβου δίνησιν οδεύων... (Απόσπασμα ορφικού ύμνου ΟΥΡΑΝΟΥ)
Theodore41 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια. Αμα βρισκετε τιποτα καλο,θυμηθειτε με και βαλτε κανα λινκ εδω,για να το παλεύω το ζητημα.
ΜΟΥΣΟΚΛΗΣ ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 http://www.spacetelescope.org/videos/index.html ...κοσμοκράτωρ σφαιρηδόν ελισσόμενος περι γαίαν, οίκε θεών μακάρων, ρόμβου δίνησιν οδεύων... (Απόσπασμα ορφικού ύμνου ΟΥΡΑΝΟΥ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα