ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Τελικά την απόφαση την πήρα! Για πολλούς λόγους, ίσως περισσότερο γιατί ο βρομόκαιρος απαγόρευε την παρατήρηση και ήθελα κάτι να κάνω, αλλα τον έκανα. Μία αρκετά δύσκολη κατασκευή, μάλλον πιό πολύπλοκη απο όσο την περίμενα, αλλα τελείωσε και το μόνο που έχει μείνει είναι η πάκτωση στην ταράτσα . Δυστυχώς οι φωτογραφίες βγήκαν χάλια και θα χρειστεί να βγάλω καινούργιες, όμως σας επισυνάπτω το (κατα τα διεθνή πρότυπα) build-along, μαζί με κάποια υποτυπώδη σχέδια, αν τυχόν κανείς θέλει να το προσπαθήσει.Εγώ πάντως είμαι εθνικά υπερήφανος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦιλικάΔημήτρης EQ-6.doc Δημήτρης
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2009 Δημήτρη γεια στα χέρια σου! Το μόνο που λείπει είναι οι φωτό όταν με το καλό την ανεβάσεις στην ταράτσα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Ηλία σε ευχαριστώΣας επισυνάπτω επίσης ένα σχεδιάγραμμα του πίνακα τροφοδοσίας και ελέγχου του πυλώνα Δημήτρης
Τουτούνης Δημήτρης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2009 Γιατί μου λέει οτι δεν είναι δυνατή η φόρτωση των γραφικών?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4, 2009 Και μερικές φωτογραφίες του πυλώνα και του πίνακα ελέγχου Κοντινό του πίνακα Ολόκληρος ο πίνακας με το USB Hub στην κάτω μεριά Κοντινό του πυλώνα Ο πυλώνας (χωρίς όμως το τελικό κομμάτι της κεφαλής λόγω διαφόρων προβλημάτων- οχι τεχνικών) Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα