Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Α,οκ τωρα τις ειδα..thanks!

Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους......

Στους αστροφιλους,

Χριστίνα Τρυφώνη :cheesy:

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Εγω παιδια θα κλεισω για ΕΕΦ και μαλον θα ειμαστε 3 παιδια απο Χιο εκει!

Παντως για τα παιδια της 3ης λυκειου πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο και της ειπαν πως δεν πειραζει που θα ειναι αποφοιτη 3ης λυκειου!

Βεβαια πριν κλεισω θα ριξω μια ματια και στο θερινο του Βολου.. Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινα και στα 2 αλλα..

Καλα γουστα σε ολους οπου κι αν πατε!

=)

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε
Εγω θα παω στο Βολο..Αν μπορεσω θα παω και στο ΕΕΦ...Αλλα δεν ξερω και πολλα πραγματα..μονο για τν Βολο ξερω ελαχιστα πραγματα και 2-3 παιδια που θα πανε κ τα γνωρισω... :(

Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους......

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
αυτο το εεφ πρωτη χρονια διοργανωνεται??

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
αυτο το εεφ πρωτη χρονια διοργανωνεται??

Tης αστρονομίας ναι και μάλλον γίνεται μόνο για φέτος...πάντως στο Βόλο γίνεται κάθε χρόνο..η επιλογή δική σας..Δυστηχώς φέτος δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ για αυτό σας εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Σιγουρα θα ειναι μια καλη εμπειρια...ευχαριστουμε Ελενη...αντε παιδια θα τα πουμε απο κοντα στο Βολο!!! :wink:

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
Ναι θα ερθω τελικα...ο vroxh ποιος ειναι??Παιδια,οσοι θα ερθετε στ θερινο στν Βολο,γραψτε τπτ εδω να γνωριστουμε καλυτερα κ προτεινετε τροπους να αναγνωριστουμε μεταξυ μας το καλοκαιρι...γτ εγω δεν ξερω σχεδον κανεναν!! :mrgreen:

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
Η vroxh λεγετε Ευτυχια!!! χαχαχα σαν τι τροπους??? Ειμαστε λιγο μακρια ολοι!!! Αρα Βολος Κοινο μερος για ολους! Αν δεν ντρεπεσαι ολα τα μπορεις!

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε
Οχι ρε παιδια!Εγω για αυτο ελεγα,επειδη δν ξερω κανεναν θα ειναι πολυ δυσκολο να σας βρω..και να σας αναγνωρισω...και οσο για τ ντροπαλη νικο αστα να πανε...χιχιχιχ :oops:

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
Εγω παιδια θα κλεισω για ΕΕΦ και μαλον θα ειμαστε 3 παιδια απο Χιο εκει!

Παντως για τα παιδια της 3ης λυκειου πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο και της ειπαν πως δεν πειραζει που θα ειναι αποφοιτη 3ης λυκειου!

Βεβαια πριν κλεισω θα ριξω μια ματια και στο θερινο του Βολου.. Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινα και στα 2 αλλα..

Καλα γουστα σε ολους οπου κι αν πατε!

=)

Ρε Ευτυχια ελα και εσυ στν Βολο!!! :D

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε

Εμενα παλι αν δεν μου μιλησουν δε μιλαω...δεν ειμαι σπασικλακι..αλλα αν δεν εχω κ πολυ οικειοτητα δεν μιλαω...χαχχα.....

Καλα θα περασουμε παντως...(μην βγαινουμε offtopic τ θεμα αρχικα ηταν για το εεφ) :cheesy:

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
εχεις δικαιο με παρασερνεις!!! χαχαχαχαχ! ολοι στο filipos hotel λογικα θα μενουμε οπωτε..... θα περασουμε τελια!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγω είμαι ο/η βροχη ( :cheesy: ) και η Ευτυχια..

Βασικα εγω θα παω στην ΕΕΦ γιατι μου φαινεται πιο ενδιαφερον το concept απο αποψη αστρονομιας.. μπορει να ερθω και στα 2 ποιος ξερει..

filipos hotel??

FER SUREEEEEE!

:cheesy: :-#

No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,

no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!

16/5/09

Δημοσιεύτηκε
Ναι ναι...... Filippos Hotel..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
Εγω είμαι ο/η βροχη ( :cheesy: ) και η Ευτυχια..

Βασικα εγω θα παω στην ΕΕΦ γιατι μου φαινεται πιο ενδιαφερον το concept απο αποψη αστρονομιας.. μπορει να ερθω και στα 2 ποιος ξερει..

filipos hotel??

FER SUREEEEEE!

:cheesy: :-#

Ελα ρε Ευτυχια...να μαζευομαστε πολλα κοριτσια..δν ξερω σχεδον κανεναν..ειναι δοκιμασμενο τ θερινο..ελα κ στο θερινο..θα περασουμε τελεια!! :cheesy:

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
Ναι ναι...... Filippos Hotel..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Θα ερθεις κ εσυ?? :)

Στους αστροφιλους,

Δημοσιεύτηκε
Παιδια υπάρχει και το ΜΣΝ να τα λέτε.... :-({|= :?

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
FILIPOS HOTEL για οσους καταλαβαν και χαριστικα και για τον Αλεξανδρο που πηγε για υπνο νωρις!!! χαχαχαχ!

Δημοσιεύτηκε

μια ερωτηση μονο:

Που θα μεινουμε?????

Kαταρχάς ο Βόλος έχει πολλά ξενοδοχεία,ένα από αυτά και το πιο φημισμένο στα παιδιά της Αστρονομίας είναι το ΦΙΛΙΠΠΟΣ.Τέλος πάντων επίσης απέναντι από αυτό το ξενοδοχείο είναι το ξενοδοχείο ΑΔΜΗΤΟΣ πιο πέρα είναι το GALAXY.

Tηλέφωνα:

2421037607 για ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

2421021117-9 για ξενοδοχείο ΑΔΜΗΤΟΣ

24210 20750, 20752 για ξενοδοχείο GALAXY

Yπάρχουν βέβαια και άλλα οπότε μπορέις να κάνεις μια αναζήτηση στο Ιντερνετ..

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης