spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2009 Α,οκ τωρα τις ειδα..thanks! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22, 2009 Χαρα μου! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
vroxh Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Εγω παιδια θα κλεισω για ΕΕΦ και μαλον θα ειμαστε 3 παιδια απο Χιο εκει!Παντως για τα παιδια της 3ης λυκειου πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο και της ειπαν πως δεν πειραζει που θα ειναι αποφοιτη 3ης λυκειου!Βεβαια πριν κλεισω θα ριξω μια ματια και στο θερινο του Βολου.. Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινα και στα 2 αλλα.. Καλα γουστα σε ολους οπου κι αν πατε!=) No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Εγω θα παω στο Βολο..Αν μπορεσω θα παω και στο ΕΕΦ...Αλλα δεν ξερω και πολλα πραγματα..μονο για τν Βολο ξερω ελαχιστα πραγματα και 2-3 παιδια που θα πανε κ τα γνωρισω... Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Βολος ειναι παραδοση!!! Ελατε και Βολο να γνωριστουμε!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 αυτο το εεφ πρωτη χρονια διοργανωνεται?? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Αστρονομια νομιζω ναι!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23, 2009 αυτο το εεφ πρωτη χρονια διοργανωνεται?? Tης αστρονομίας ναι και μάλλον γίνεται μόνο για φέτος...πάντως στο Βόλο γίνεται κάθε χρόνο..η επιλογή δική σας..Δυστηχώς φέτος δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ για αυτό σας εύχομαι να περάσετε τέλεια!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Σιγουρα θα ειναι μια καλη εμπειρια...ευχαριστουμε Ελενη...αντε παιδια θα τα πουμε απο κοντα στο Βολο!!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Α τελικα στον Βολο θα ρθεις??? Alex και Vroxh ελατε και εσεις.......!!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Ναι θα ερθω τελικα...ο vroxh ποιος ειναι??Παιδια,οσοι θα ερθετε στ θερινο στν Βολο,γραψτε τπτ εδω να γνωριστουμε καλυτερα κ προτεινετε τροπους να αναγνωριστουμε μεταξυ μας το καλοκαιρι...γτ εγω δεν ξερω σχεδον κανεναν!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Η vroxh λεγετε Ευτυχια!!! χαχαχα σαν τι τροπους??? Ειμαστε λιγο μακρια ολοι!!! Αρα Βολος Κοινο μερος για ολους! Αν δεν ντρεπεσαι ολα τα μπορεις! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Οχι ρε παιδια!Εγω για αυτο ελεγα,επειδη δν ξερω κανεναν θα ειναι πολυ δυσκολο να σας βρω..και να σας αναγνωρισω...και οσο για τ ντροπαλη νικο αστα να πανε...χιχιχιχ Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Εγω παιδια θα κλεισω για ΕΕΦ και μαλον θα ειμαστε 3 παιδια απο Χιο εκει!Παντως για τα παιδια της 3ης λυκειου πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο και της ειπαν πως δεν πειραζει που θα ειναι αποφοιτη 3ης λυκειου!Βεβαια πριν κλεισω θα ριξω μια ματια και στο θερινο του Βολου.. Το καλυτερο θα ηταν να πηγαινα και στα 2 αλλα.. Καλα γουστα σε ολους οπου κι αν πατε!=)Ρε Ευτυχια ελα και εσυ στν Βολο!!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 0xa0xa0xa0 Εμενα θα με μαθετε συγουρα ειμαι πειραχτιρι!!! χιχιχι Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Εμενα παλι αν δεν μου μιλησουν δε μιλαω...δεν ειμαι σπασικλακι..αλλα αν δεν εχω κ πολυ οικειοτητα δεν μιλαω...χαχχα.....Καλα θα περασουμε παντως...(μην βγαινουμε offtopic τ θεμα αρχικα ηταν για το εεφ) Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 εχεις δικαιο με παρασερνεις!!! χαχαχαχαχ! ολοι στο filipos hotel λογικα θα μενουμε οπωτε..... θα περασουμε τελια!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
vroxh Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Εγω είμαι ο/η βροχη ( ) και η Ευτυχια..Βασικα εγω θα παω στην ΕΕΦ γιατι μου φαινεται πιο ενδιαφερον το concept απο αποψη αστρονομιας.. μπορει να ερθω και στα 2 ποιος ξερει.. filipos hotel??FER SUREEEEEE! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
mangelo Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Ναι ναι...... Filippos Hotel..... Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Εγω είμαι ο/η βροχη ( ) και η Ευτυχια..Βασικα εγω θα παω στην ΕΕΦ γιατι μου φαινεται πιο ενδιαφερον το concept απο αποψη αστρονομιας.. μπορει να ερθω και στα 2 ποιος ξερει.. filipos hotel??FER SUREEEEEE! Ελα ρε Ευτυχια...να μαζευομαστε πολλα κοριτσια..δν ξερω σχεδον κανεναν..ειναι δοκιμασμενο τ θερινο..ελα κ στο θερινο..θα περασουμε τελεια!! Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
spaceadmirer Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24, 2009 Ναι ναι...... Filippos Hotel..... Θα ερθεις κ εσυ?? Αυτο που κανει πολλους να εκνευριζονται σχετικα με τα αστρα ειναι το γεγονος οτι κατι τοσο ομορφο ζει τοοοσο μακρυα τους...... Στους αστροφιλους,Χριστίνα Τρυφώνη
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 Παιδια υπάρχει και το ΜΣΝ να τα λέτε.... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 FILIPOS HOTEL για οσους καταλαβαν και χαριστικα και για τον Αλεξανδρο που πηγε για υπνο νωρις!!! χαχαχαχ! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
tasco Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 νικο σιγουρα θα ερθω και εγω στον βολομια ερωτηση μονο:Που θα μεινουμε?????
nansy Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25, 2009 μια ερωτηση μονο:Που θα μεινουμε????? Kαταρχάς ο Βόλος έχει πολλά ξενοδοχεία,ένα από αυτά και το πιο φημισμένο στα παιδιά της Αστρονομίας είναι το ΦΙΛΙΠΠΟΣ.Τέλος πάντων επίσης απέναντι από αυτό το ξενοδοχείο είναι το ξενοδοχείο ΑΔΜΗΤΟΣ πιο πέρα είναι το GALAXY. Tηλέφωνα: 2421037607 για ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ2421021117-9 για ξενοδοχείο ΑΔΜΗΤΟΣ24210 20750, 20752 για ξενοδοχείο GALAXY Yπάρχουν βέβαια και άλλα οπότε μπορέις να κάνεις μια αναζήτηση στο Ιντερνετ.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα