Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Δίνω το τηλεσκοπιο μου για να πάρω κάτι μεγαλύτερο...μπορείτε να το δείυε και εδω...http://www.meade.gr/show.asp?productId=46 Είναι σε άριστη κατάσταση.χωρίς καμια γρατζουνιά και με ελάχστες ώρες παρατήρησεις.λόγο χρόνου δε το έβγαζα συχνα...μαζί δινω το LPI της meade για πλανητική φωτογράφηση ένα gps που συνδέεται με το τηλεσκόπιο για να παίρνει τα ακριβή στοιχεια της τοποθεσιας(γεωγραφικο πλατος και μηκος) δυο super plossl series 4000 ο ενας ειναι 26μμ ο αλλος 8,ένα lv 4mm με long eye relief 20mm.αυτο το προσοφθαλμιο είναι τελειο για πλανητική παρατήρηση...!!! ένα barlow apochromatic 2x meade πάλι ,πλανιτικά φίλτρα φίλτρο ηλιου το οποίο το έχω φτιάξει με μεμβράνη αγορασμένη απο το πλανητάριο θεσσαλονίκης(είναι αγρατζούνιστο) ,ένα τροφοδοτικό για να παίρνει ρευμα το τηλεσκόπιο αντι για μπαταρίες ένα variable projection camera adapter,t-ring με σπείρωμα.Δε νομίζω πως έχω ξεχάσει κατι... :-k Θέλω να αλλάξω όλο τον εξοπλισμό μου...λέω να πάρω ενα lx200...αλλα πρώτα θέλω να δώσω αυτα...είναι όλα σε άριστη κατάσταση...όπως θα δείτε και στο site που έχω παραθέσει μόνο το τηλεσκόπιο στον Κ.Νομικό κοστίζει 1970euro.Εμένα μου είχε στοιχήσει κοντα 3000euro.Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις...
  • 4 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης