Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Σας προσκαλώ όλους για να παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσω Internet δύο ουράνια σώματα:

1. Το Σφαιρωτό Σμήνος Μ12 στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα φυσικά του χρώματα (RGB),

2. To Νεφέλωμα "Αετός" - Μ16 με το φίλτρο Υδρογόνου (Ha) όπου θα εμφανιστεί με μεγάλη λεπτομέρεια ολόκληρο το νέφος.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30 Μαΐου 2009 γύρω στις 23:30 ώρα Ελλάδος στο πρώτο ελληνικό ερασιτεχνικό Online τηλεσκόπιο.

http://www.greekastronomy.gr/ontelescope/index.htm

ONLINE Hellenic Observatory - Greek Astronomy Club

Ζωντανό Παράθυρο στο Σύμπαν....

Δημοσιεύτηκε
Εννοείται ότι θα είμαι εκεί μετά απο τόσο καιρό!! :D Δεν το χάνω με τίποτα!

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Ελα βρεεεε παιδιά! Μπορείτε να τα κάνετε όλα την ίδια ώρα, δηλαδή και Football και LIVE. Αντεεεεεεεεεεε....
Δημοσιεύτηκε

Αντώνη, θα είμαι παρών, μιας και σήμερα δεν έχω προπόνηση (μου είπε ο δάσκαλος ότι δεν είναι ανάγκη να πάω, γιατί είμαι ήδη έτοιμος από ύλη για τις εξετάσεις για ζώνη).

Οπότε, ΔΕ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Πιστεύω ότι θα καταφέρω να βρω και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από αυτό το αντικείμενο.

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Η χτεσινή Live μετάδοση του Γαλαξία "Φάλαινα" παρόλο που ξεκίνησε δυναμικά, και μετά από την συλλογή φωτονίων για 20 λεπτά, διακόπηκε εξαιτίας απαλής συννεφιάς, αναγκάζοντάς μας να στραφούμε Νότιο-Ανατολικά στο όμορφο σφαιρωτό σμήνος Μ12. Εκεί τα πράγματα ήταν πολύ πιο καλά δίνοντάς μας τη δυνατότητα να φτάσουμε τελικά τα 71 λεπτά άφιλτρης φωτογράφησης.

Πιστεύω ότι όσοι παρευρέθηκαν στο Live κατάφεραν να χαρούν δύο εντυπωσιακά ουράνια σώματα, τα οποία μας κράτησαν ξύπνιους μέχρι της 03:30 ώρα Ελλάδος.

Ευχαριστώ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας περιμένω στο επόμενο Live, το οποίο θα ανακοινώσω και πάλι από το AstroVox.

Δημοσιεύτηκε

Σας προσκαλώ όλους για να παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσω Internet δύο ουράνια σώματα:

1. Το Σφαιρωτό Σμήνος Μ12 στο οποίο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα φυσικά του χρώματα (RGB),

2. To Νεφέλωμα "Αετός" - Μ16 με το φίλτρο Υδρογόνου (Ha) όπου θα εμφανιστεί με μεγάλη λεπτομέρεια ολόκληρο το νέφος.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30 Μαΐου 2009 γύρω στις 23:30 ώρα Ελλάδος στο πρώτο ελληνικό ερασιτεχνικό Online τηλεσκόπιο.

http://www.greekastronomy.gr/ontelescope/index.htm

ONLINE Hellenic Observatory - Greek Astronomy Club

Ζωντανό Παράθυρο στο Σύμπαν....

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης