raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Αγαπητοί αστρόφιλοι, λόγω αλλαγής σχεδίων, πωλείται το καινούριο μου τηλεσκόπιο: Skywatcher ED120 DS-PRO όπως ακριβώς αγοράστηκε: - 2" Dual Speed focuser (με μεγάλο back focus για απαιτητικές κάμερες)- FPL-53/Schott glass- Η αυθεντική αλουμινένια βαλίτσα μεταφοράς- 2" Διηλεκτρικό διαγώνιο με αντάπτορα για 1.25 και δαχτυλίδια σύσφιξης (ΟΧΙ βίδες)- Προσοφθάλμιο S/W 28χιλ 2" με twist-cap (για άνετη παρατήρηση χωρίς πλάγιο φως)- Ερευνητής 9x50 με τη βάση του- Δακτυλίδια και ράβδος στήριξης- Όλα τα καπάκια- 2η βίδα για piggy-back ή προσαρμογή 2 οδηγητικών δακτυλίων Το οδηγητικό τηλεσκόπιο και οι δακτύλιοι οδήγησης δεν περιλαμβάνονται, μπορεί όμως κανείς να δει πόσο εύκολο είναι να προσαρμόσει ένα οδηγητικό. Το τηλεσκόπιο, όπως ίσως γνωρίζετε κάποιοι, είναι μόλις μερικών μηνών (αγοράστηκε τα Χριστούγεννα), είμαι ο πρώτος κάτοχος και είναι φυσικά εντός εγγύησης.Με εξαίρεση τα συνήθη σημάδια στη ράβδο στήριξης και την επίσης συνήθη λίγη σκόνη στον αντικειμενικό (ο οποίος δεν έχει ποτέ αγγιχθεί) είναι σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κατάσταση.Σε όσα σημεία μπορούσα έχω βάλει ταινία για την αποφυγή γδαρμών (ερευνητής, διαγώνιο).Θα ήθελα να τονίσω την πολύ καλή ποιότητα του εστιαστή (σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα) ο οποίος με τις κατάλληλες συσφίξεις των βιδών στην βάση του έχει άψογη συμπεριφορά χωρίς κανένα γλύστριμα κατά την εστίαση. Φωτογραφίες που ελήφθησαν με το τηλ. μπορείτε να δείτε εδώ http://www.astrovox.gr/forum/album_search.php?mode=user&search=raxxla. Δυστυχώς η βαλίτσα μεταφοράς βρίσκεται στην αποθήκη μου και δεν μπόρεσα να παραθέσω εικόνες, θα το κάνω όμως αν κάποιος το επιθυμεί. Τιμή πώλησης: 890 ευρώ Ηλίας, πμ ή τηλ. 6973-409996 Σας ευχαριστώ! Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
lunar Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2009 Πού καλη τιμη! Σκεφτεσε να πας για κανα αλλο; Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2009 Δημήτρη, μ'εχει πιάσει ξανά η φαγούρα της ανανέωσης του εξοπλισμού, έχω ένα συγκεκριμένο στο μυαλό μου αλλά θέλω να'μαι πρώτα σίγουρος, το ψάχνω ! Ηλίας Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2009 Το πες και τό 'κανες ρε μπαγάσα. Μπράβο γιατί σου αξίζει. Όπως επίσης αξίζει και με το παραπάνο το τηλεσκόπιο αυτό. Άψογο σε παρατήρηση και αστρογωτογράφιση. Πραγματικό αποχρωματικό 5'' σε τιμή σούπερ. Και όσοι δεν γνωρίζετε τον Ηλία, να ξέρετε ότι μτχ από αυτόν ίσως να είναι καλύτερο και από βιτρίνας.... τόσο πολυ προσέχει τον εξοπλισμό του.... εγγύηση.... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2009 Επωλήθη! Γιώργο καλορίζικο και... καλοτάξιδο, μιας και ήδη του έβγαλες εισητήριο για Νάξο! Εύχομαι να το χαρείς και να σε ταξιδέψει σε μέρη που φαντάζεσαι! Βασίλη, ευχαριστώ που ευλογείς τα γένια μου.. Θα σ'εξοφλήσω στον καφέ !! Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα