evansg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2009 Παιδία όποιος έχει nova παίζονται και εκεί σε ανθρώπινες ώρες στο History Channel.Μέχρι τώρα έχει δείξει τα παρακάτω. Είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ documantaries. History Channel - Beyond the big bangHistory Channel - Earth's Black HoleHistory Channel - The Universe - Alien Galaxies.History Channel - The Universe - Alien MoonsHistory Channel - The Universe - AstrobiologyHistory Channel - The Universe - Biggest Things In SpaceHistory Channel - The Universe - Colonising SpaceHistory Channel - The Universe - ConstellationsHistory Channel - The Universe - Cosmic ApocalypseHistory Channel - The Universe - Cosmic HolesHistory Channel - The Universe - Dark Matter, Dark EnergyHistory Channel - The Universe - End of The EarthHistory Channel - The Universe - GravityHistory Channel - The Universe - Inner Planets - Mercury and Venus.History Channel - The Universe - Jupiter The Giant PlanetHistory Channel - The Universe - Life And Death Of A StarHistory Channel - The Universe - Mars - Secrets of the Red Planet.History Channel - The Universe - Most Dangerous Places In The UniverseHistory Channel - The Universe - Mysteries Of The MoonHistory Channel - The Universe - NebulasHistory Channel - The Universe - Saturn - Lord Of The RingsHistory Channel - The Universe - Spaceship EarthHistory Channel - The Universe - Space TravelHistory Channel - The Universe - SupernovasHistory Channel - The Universe - The Milky WayHistory Channel - The Universe - The Outer Planets.History Channel - The Universe - Unexplained MysteriesHistory Channel - The Universe - Wildest weather In The Cosmos http://celestialpixels.com
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δεν είναι ντοκυμανταίρ αλλά δεν μπορώ να μη το αναφέρω, ίσως έπρεπε να ανοίξω άλλο νήμα.Μου είπαν ότι το δείχνει και το Star τα ξημερώματα.Μιλάω για το Battlestar Galactica. Από το 2004 εώς το 2008 παίχτηκε Αμερική Αγγλία και θεωρήθηκε από τις καλλίτερες σειρές στην ΤV.Το είδα και τολμώ να πω ότι είναι ΑΨΟΓΟ!!!όποιος θέλει να δει SciFi σειρά με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σενάριο και Άριστα fx κινηματογράφου το συνιστό ανεπιφύλακτα....(κάπου δεν είχαμε μία ανάρτηση για σειρές SciFi; )
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Μόλις σήμερα έλαβα απάντηση από την ΕΡΤ για το αίτημα μου.Με ευχαριστήσαν και μου είπαν ότι το έστειλαν στο αρμόδιο τμήμα. Για να δούμε, θα την αλλάξουν την ώρα?? Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Οπα και εμένα μου απάντησαν :Αγαπητέ κύριε, σας ενημερώνουμε ότι προωθήσαμε το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα. Με εκτίμηση, ΚΕΕΠ/ΕΡΤΠαιδιά έτσι ...Ας ΑΚΟΥΣΤΕΙ η φωνή μας KEEP OBSERVING Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
skywatcher Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Αντε ρε παιδια μπας και γινει τιποτα.Αφου την 1η φορα που το πετυχα το ντοκυμαντερ εδειχνε ποσο γρηγορα αυξανεται το συμπαν και κατι αλλα κοσμολογικα περι συμπαντος τα οποια αντε να τα καταλαβεις στις 3, ξαπλωμενος στον καναπε και με το 1 ματι να κλεινει!!!!!!!!! Φιλικά, Πέτρος
elli Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Μου απάντησαν και εμένα. Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato http://http://nightskyastro.blogspot.com/
m 51 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Μαρία, ακριβώς ότι έστειλαν σε σένα, έστειλαν και σε μένα.Ρε, λέτε να δούμε προκοπή???!!! Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Και γω έστειλα.. Ελπίζω να πάρουμε απάντηση, όπως και με την αλλαγή της ώρας προβολής του "Σύμπαν που αγάπησα"... Αφού το ''Σύμπαν που Αγάπησα'' προβάλλεται 20:45, πόσο πιο νωρίς να το βάλουν..?? http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2329&highlight=%D3%FD%EC%F0%E1%ED+%F0%EF%F5+%E1%E3%DC%F0%E7%F3%E1 Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
vossinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 τους έγραψα και εγω οτι δεν δουλευουμε σε πατσατζίδικο για να βλέπουμε τηλεόραση τέτοια ώρα, αλλα δεν πιστευω να γινει κατι. Βοσινάκης Ανδρέας
Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Ποποπο τώρα βλέπω τα ντοκιμαντέρ του History Channel από το youtube ...Παιδιά δεν παίζονται ΦΟΒΕΡΆ Από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ ! Μπράβο τους...Σε αντίθεση με τους Έλληνες συναδέλφους τους ... Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
vossinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 ο ΟΦΑ διοργανωνει προβολές ντοκυμαντερ καθε Τετάρτη προβάλλοντας αυτην την σειρά. Το πρόγραμμα βρισκεται στο http://www.ofa.gr Επόμενη προβολή Τετάρτη 17/6/09: Βαρύτητα Βοσινάκης Ανδρέας
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Αγαπητέ κύριε, σας ενημερώνουμε ότι προωθήσαμε το αίτημά σας στο αρμόδιο τμήμα. Με εκτίμηση, ΚΕΕΠ/ΕΡΤ Aυτό μου θυμίζει όταν κάποιος πάει να κάνει παράπονα σε δημοσία υπηρεσία... Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα γίνει τίποτα γιατί το έστειλαν στο αρμόδιο τμήμα... Υπάρχουν και άλλα μέσα που μπορούμε να το βλέπουμε όπως είδα παραπάνω..Πάντως μακάρι να να γίνει κάτι θα ήταν πολύ σημαντικό.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2009 Και γω έστειλα.. Ελπίζω να πάρουμε απάντηση, όπως και με την αλλαγή της ώρας προβολής του "Σύμπαν που αγάπησα"... Αφού το ''Σύμπαν που Αγάπησα'' προβάλλεται 20:45, πόσο πιο νωρίς να το βάλουν..?? http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=2329&highlight=%D3%FD%EC%F0%E1%ED+%F0%EF%F5+%E1%E3%DC%F0%E7%F3%E1 Μάλλον δεν διάβασες το τελευταίο πόστ και το πρόγραμμα της ΕΡΤ. off topic:H εκπομπή ''Σύμπαν που αγάπησα'' μεταδίδεται κανονικά στις 20:45, για όσους δεν το γνωρίζουν επειδή τέθηκε θέμα. Ας επιστρέψουμε στο θέμα όμως. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Παιδιά δεν ξέρω τι παράπονα κάνατε αλλά όταν είδα το πρόγραμμα της ΝΕΤ για την εβδομάδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ The Universe δεν το είχε καθόλου ,μόνο την πέμπτη και αυτό στις 00:30...Τι να πώ.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 ε είναι πρακτικοί στην νετ σου λέει ''αφού έχουν παράπονα με την ώρα προβολής θα το κόψουμε τελείως για να μην υπάρχει κανένα παράπονο!!!'' stargazeshots.com
Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Παιδιά δεν ξέρω τι παράπονα κάνατε αλλά όταν είδα το πρόγραμμα της ΝΕΤ για την εβδομάδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ The Universe δεν το είχε καθόλου ,μόνο την πέμπτη και αυτό στις 00:30...Τι να πώ.. Μα αυτό το έγραψα στα παράπονα μου , έψαξα πάρα πολλά προγράμματα και όλα μετά τις 2 δεν έγραφαν .Δεν το έγραφαν το ντοκιμαντέρ και αυτό ήταν στα παράπονα που έστειλα!Γιατί δεν στέλνεις και εσύ Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ,άντε μην υποκύπτετε στην ελληνική βαρεμάρα Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Παιδιά δεν ξέρω τι παράπονα κάνατε αλλά όταν είδα το πρόγραμμα της ΝΕΤ για την εβδομάδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ The Universe δεν το είχε καθόλου ,μόνο την πέμπτη και αυτό στις 00:30...Τι να πώ.. Μα αυτό το έγραψα στα παράπονα μου , έψαξα πάρα πολλά προγράμματα και όλα μετά τις 2 δεν έγραφαν . Εγώ το πρόγραμμα το είδα μέχρι και για τις 04:30 και πάλι δεν λέει κάτι..Έχει κάποια ντοκιμαντέρ αλλά καθαρά ιστορικού περιεχομένου... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Alexander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Τι να πεις ... Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Παιδιά δεν ξέρω τι παράπονα κάνατε αλλά όταν είδα το πρόγραμμα της ΝΕΤ για την εβδομάδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ The Universe δεν το είχε καθόλου ,μόνο την πέμπτη και αυτό στις 00:30...Τι να πώ.. Μα αυτό το έγραψα στα παράπονα μου , έψαξα πάρα πολλά προγράμματα και όλα μετά τις 2 δεν έγραφαν . Εγώ το πρόγραμμα το είδα μέχρι και για τις 04:30 και πάλι δεν λέει κάτι..Έχει κάποια ντοκιμαντέρ αλλά καθαρά ιστορικού περιεχομένου...Οπως ανεφερα και παραπανω η σειρα The Universe ανηκει στο History Channel, η ΕΡΤ και γενικοτερα η ΝΕΤ δεν εχει μονο δικαιωματα προβολης στο The Universe αλλα και σε ολες τις αλλες σειρες του History Channel, οποτε οι ωρες προβολης καθημερινα 2.00μμ δεν ηταν συγκεκριμενα για το The Universe αλλα για ολες (γενικα) της σειρες History Channel για τον υπευθυνο προγραμματος δεν εχει σχεση αν ειναι Universe ή κατι αλλο...αρκει να ειναι κατι απο το History Channel, για αυτο δεν βλεπετε στο προγραμμα το The Universe. Επισης οπως ξανα ειπα η ΕΡΤ* και η Νοva* εχουν καλες σχεσεις, τα δικαιοματα προβολης του History Channel τα εχει η Nova αλλα δινει και κατι στην ΕΡΤ...ωστε να γλυκαθεις και να θες περισσοτερο...αρα να βαλεις Nova...αλλα αν γλυκαθεις περισσοτερο απο το κανονικο δεν θα βαλεις Nova... (εξου και η μεταμεσονυκτια ωρα προβολης) *Για να καταλαβετε οι επιγειες συχνοτητες της Nova (Novasports1, Novacinema1) ανηκουν στην ΕΡΤ. Τωρα μακαρι να γινει καποια αλλαγει στο πραγραμμα.Τους εστειλα και εγω μηνυμα αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
eleftheria-kefalonia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Ελλάς το μεγαλείο σου!!!Κλασσική τηλεόραση....Όμως πόσο προκλητικοί μπορεί να είναι πια?Είχα πληροφορηθεί από φίλους για την προβολή και ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν κατάφερα να την παρακολουθήσω... ΕΛΕΟΣ, ποιός θα δει εκπομπή επιστημονικού περιεχομένου στις δύο το πρωί?Αλλά τι να πεις,είναι καλύτερο και σαφώς πιο επικοδομητικό τις ώρες της μεγάλης τηλεθέασης να μάθουμε τα νέα της show biz και των vip,να ακούσουμε τις σαχλαμάρες που θέλουν να μας σερβίρουν, να κλάψουμε ως συνήθως και λίγο τη μοίρα μας... και όλα υπο έλεγχο... Λαμπρό μυάλο όποιος (ή όποιοι) έφτιαξαν το πρόγραμμα...εύγε....
eleftheria-kefalonia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2009 ΟΥΠΣ,κεκτημένη ταχύτητα.....εποικοδομητικό εννοώ παραπάνω
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 ......... einai ena sait pou mporeite na katevasete ola ta episodia! Sry gia ta greeklish den exei to pc ellhnika! Kante kwdiko kai parte ta! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Τι να πει κανεις... κρατική τηλεόραση.. την πληρώνουμε κιόλας
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 http://www.gamato.info/details.php?id=c6d73f2504111fc8944eaa3190ece81ff3bf8e06 einai ena sait pou mporeite na katevasete ola ta episodia! Sry gia ta greeklish den exei to pc ellhnika! Kante kwdiko kai parte ta! Eυχαριστούμε Νίκο!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 χαχαχαχα χαρα μου! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα