themis_kart Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Παιδιά από ότι ξέρω δεν κάνει να δίνουμε τέτοια λινκ δημόσια μόνο prive pm. Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 παρτο εσυ τωρα και αστα αυτα! Ειναι για καλο σκοπο!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 αν υπαρχει καποιο προβλημα ο mr Astrovox ασ το σβησει το link εγω δεν μπορω! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Παιδιά όντως, παρακαλώ όχι link σε torrent! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 ok! Sry! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Bi2L Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 up Η σειρά παίζει τώρα στην Νετ.Μάλλον δεν πήραν το μήνυμα για τις βραδινές προβολές... Και την έβαλαν 1.00 το βράδυ Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2010 Αχ αυτη η Ελλαδα...(οχι δεν μιλαω για τα νεα μετρα) Εχουμε ενα απο τα καλυτερα τμηματα της Ευρωπης, ολοι εμεις πληρωνουμε για να υπαρχουν τετοιου ιδους πανεπιστημιακων τμηματωναλλα οταν ειναι να προσφέρουμε δουλεια σε αυτα τα παιδια...το ιδιο το κρατος αδιαφορει...Φυσικα αναφερομαι στο μεταφραστικο τμημα του Ιονιου Πανεπιστημιου, τωρα θα μου πειτε που καλλαει στο θεμα με το The Universe στην Νετ... Φυσικα και κολλαει αφου μεταφρασεις μπορει να κανει οποιοσδοιποτε σε αυτη την χωρα, χωρις να τον ελεγχει κανεις και χωρις να του ζηταει διπλομα πανεπιστημιου...απλα ενα ECPE (Proficiency) ή ενα FCE ασε που σαν μεταφραστης αποφοιτος πανεστημιου δεν εχεις δικαιωμα να μεταφρασεις επισημα εγγραφα και χρειαζεται σφραγιδα δικηγορου...ανω ενα δικηγορους μπορει να μεταφραζει οτι εγγραφο θελει χωρις καν να εχει κανενα διπλομα ξενεις γλωσσας...αλλα ας μην πλατιαζω αλλο.. Η μεταγλωτιση της ΕΡΤ στο The Universe πιο χαλια δεν θα μπορουσε να ειναι! Μιλαμε για ασχετους!!Αντι λοιπον η ΕΡΤ (σαν κρατικη εταιρια) να παρει ενα ατομο με πανεπιστιμιακες γνωσεις, παιρνει τον καθε ασχετο να κανει μεταφρασεις, οπου απλα ζηταει πολυ λιγοτερα χρηματα ανα λεξη χωρις να τους νοιαζει το αποτελεσμα!! Ειδα και επαθε χθες να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης (ενταξει εγω το εχω ξαναδει και ξερω τι ηθελε να πει ο ποιητης) αλλα πραγματικα αυτα που ελεγε ηταν αστα να πανε!! Ασε που η φωνη του κ. Τσακωνα ειναι σαν να βγηκε το The Universe απο τα 90s και καμια σχεση δεν εχει με τον Erik Thompson...any way.. Αλλα για πειτε μου ποιος σοβαρος μεταφραστης θα μεταφραζε το Άζωτο σε Νιτρογόνοκαι που να δειτε τι ελεγαν χθες...ουτε ο ιδιος ο εκφωνιτης δεν ηξερε τι ελεγε...ποσο μαλλον η μεταφραστρια που εκανε την μεταφραση!!! Και να πω οτι δεν περνανε απο ελεγχο οι μεταφρασεις...αφου υπαρχει ολοκλητμημα υποτιτλισμου και μεταφρασης Μαλλον για αυτο τον λογο δεν βαζουν το The Universe μια λογικη ωρα και το βαζουν στις 1.30!!! Γιατι με τετοια μεταφραση θα επρεπε να ειχε το "Χ" απο πανω!!! Συγνωμη για το πλατιασμα αλλα πραγματικα αυτες τις κακες μεταφρασεις τις βλεπω παντου Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα