Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2009 Η αληθεια εναι πως κι εμενα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το μικρο e-r ενος φακου, πρωτον γιατι δεν φορω γυαλια και δευτερον, ειμαι εξοικειωμενος με τετοιους φακους απο τον πολυχρησιμοποιημενο μου (και πολυ καλο παρεπιμπτοντως!) Super Plosl 7,5mm SW ο οποιος εχει πολυ μικρο e-r.Απλα νομιζα πως ισως "χανοταν" ενα μικρο μερος του πεδιου εξαιτας του μικρου e-r. Που εισαι Κατερινα;(!!!)Μην κανεις καμια ζαβολια και φορας μασκαρα στην Αναβρα!!!Αν και τωρα που το καλοσκεφτομαι, και να μου χαλασεις ενα φακο δεν τρεχει και τιποτα.. Θα διαλεξω εναν απο τη συλλογη σου φευγοντας και ειμαστε πατσι!!! “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Εγώ αντίθετα θέλω e-r.Γι αυτό έναν nagler 11mm που έχω κάποια στιγμή θα τον διώξω κ θα τον αντικαταστήσω με pentax 10mm.O 22mm Vixen κ ο 7mm pentax δεν αλλάζονται. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2009 Παναγιωτη, μηπως εχει περασει ο 17mm LVW Vixen απο τα χερια σου κατα τυχη;Οπως ειπα σε προηγουμενο μου post, δεν εχω προβλημα ζυγισματος στο τηλε μου, οποτε το μεγαλο βαρος και ο ογκος του φακου δεν θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα.. “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Τελικα αγορασα χθες το Nagler 16mm T5 του Ανδρεα (Andreas72).Πρωτη δοκιμη (καιρου επιτρεποντος!) θα γινει αποψε στη Διρφυ, και φυσικα και αυριο Αναβρα. Ανδρεα σ'ευχαριστω! “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Καλορίζικος.Φεύγω σε μία ώρα, θα τα πούμε Ανάβρα. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Σε ευχαριστω πολυ Μπαμπη! Ξερω γιατι το κανεις αυτο τωρα... για να ζηλεψω!!Καλο ταξιδι να εχεις!Τα λεμε αυριο Στην Αναβρα (εκτος πολυ, πολυ, πολυ, πολυ, απροοπτου!) “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα