Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
ΟΚ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΗ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ . Σε ευχαριστω για αυτο που εκανες.
:-s
  • 2 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
μετα απο ενα μηνα εντατικης εργασιας καταφερα να τελειωσω την ουρανομετρια οπως δεν την εχετε δει ολοκληρη σε 14 χαρτες λοιπουν ακομη 5-6 χειμερινοι με πολλες πληροφοριες και ξεχωριστα καθε ενας αστερισμος οπως ειναι μεσα τωρα προσπαθω να φτιαξω ενα σταντ που θα κρεμω με φως ενα ενα χαρτι αυτα προς το παρονελπιζω εαν παμε θερμοπυλες να τα εχω ετοιμα Α. ΟΙΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.Εαν θελετε να τους αντιγραψετε θα πρεπει ναπατε σε φωτοτυπικο μηχανιμα που εχε8ι μηχανημα για σχεδια και να το κατεβασετε.το εγραψα και πιο κατω ειχα λαθος τον αστερισμο του ηρακλη (φορτωση).απο κατω στην σειρα εχω τον σωστο και παλι συγγνωμη.στην 2 σελιδα εχω το σχεδιο που θα φτιαξω γιατην αναρταρτηση των ΧΑΡΤΩΝ.Οποιοςεχει καλυτερη ιδεα να την ανεβαση. επισεις εαν καποιος προλαβε να χρησιμοποιηση τους χαρτες να μας πει εαν τον διευκολιναν.[/quote ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ Νο. ΕΝΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
:-s

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης