chaos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2009 Για την εστίαση dslr και πάλι ο λόγος. Έχω μια Canon 450d .Μπoρεί κάποιος να μου πει αν αξίζει η αγορά του εν λόγω μαραφετιού ; Όταν υπάρχει λαμπερό αστέρι κοντά στο θέμα που θέλω να φωτογραφίσω δουλεύω το live view της μηχανής και με την μεγένθυση (Χ10) κάτι καταφέρνω. Όταν όμως το αστέρι δεν είναι τόσο λαμπρό ή τύχει να έχει κακη ορατότητα τότε τα πράγματα είναι λίγο εκνευριστικά Φιλικά chaos \"Οι ουρανοί διηγούνται δόξαν Θεού, ποίησιν δε χειρών αυτού αναγγέλλει το στερέωμα\" (Ψαλ. 18,1)
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Εγώ το έχω. Είναι βολικό αλλά τελικά μάλλον η εξάσκηση στο μάτι είναι το πιο καίριο.Παρόλα αυτά στο μαξούτοφ το βρίσκω απαραίτητο για να βλέπω
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2009 Κάτι κάνει, αλλά πιο πολύ μπελάς είναι, και πανάκριβο.Η ποιότητα των οπτικών του δε μου άρεσε καθόλου.Με την 450D πλέον έχω live view και μπορώ να το πετάξω στα σκουπίδια, αλλά λυπάμαι τα 200+€!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα