KARAVATZIO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω για την EQ 6 PRO ενα σταθεροποιημενο τροφοδοτικο DC 12V με υποδοχη αναπτηρα αυτοκινητου με 4Α .Δηλ. μετατροπη 220V σε 12vΓνωριζουμε οτι η στηριξη αυτη θελει μονο 2Α για να λειτουργησει σωστα .Αν εγω παρω την παραπανω με 4Α θα ειμαι ενταξει η θα εχω προβλημα?
achille66 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 το τροφοδοτικο της eq6 που παιζω εδω και ενα χρονο ειναι 4Α. δεν νομιζω να εχεις προβλημα μιας και "τραβαει" ρευμα οταν το χρειαζεται κσαι οχι συνεχεια, εαν και καλο θα ηταν να απαντησει και καποιος με μεγαλυτερη εμπειρια.
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Το παραπανω απο 2Α δεν πειραζει το λιγοτερο πειραζει http://pegasusastro.com/
KARAVATZIO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 ευχαριστω παιδες καταλαβα δηλ. οσο πιο ψηλα τοσο πιο καλα.
jimkopa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2009 Οταν ενα τροφοδοτικο δινει ενα αριθμο πχ 4Α (ρευματος ) σημαινει οτι εχει την δυνατοτητα να το δώσει σε μια συσκευή που το χρειάζεται 4Α αν μια αλλη συσκευή δουλεύει με 1Α θα δουλέψει κανονικα ....αν παλι τροφοδοτισουμε μια συσκευη που χρειάζεται 4,5 Α δεν θα μπορέσει να δουλέψει και ειναι πιθανόν να κάψουμε το τροφοδοτικό ΠΟΤΕ δεν καιγεται μια συσκευη απο τα Α που δίνει ενα τροφοδοτικό .....μονο απο τα Volt και αυτα αν ειναι σε μεγαλο βαθμο πχ αν δουλευει μια συσκευη 12V αν την δωσουμε 15 V δεν θα καει αν ομως την δωσουμε παραπανω μπορει να καει ,. «Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good NightDylan Thomas (1914-1953)
stefanos-mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4, 2012 Για να μην ανοίξω νέο θέμα γράφω εδώ. Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να χρησιμοποίησω έναν αντάπτορα από μαγαζί ηλεκτρονικών που βρήκα; Είναι αρκετά φθηνός (8Ε) στα 12V 2A και με ripple 80mV. Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως αυτή η τιμή του ripple κάνει ζημιά στα ηλεκτρονικά της στήριξης. Έχω μια HEQ5. Γνωρίζεται μήπως ποίo είναι το επιτρεπόμενο ripple για τις στηρίξεις της SkyWatcher; twitter: @s_mavrosblog: stefanos.xyz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα