Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ηρθε η ωρα για μια μικρη αναβαθμισουλα η οποια θα ξεκινησει απο κατω και θα συνεχισει πιο πανω (Visac εισαι το επομενο :? )

Επειδη λοιπον το επομενο τηλεσκοπιο θα ξεπερασει το βαρος που αντεχει η Heq5 pro λεω να περασω στην 6αρα και αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που την βαζω αγγελια.

Πωλειται λοιπον η Heq 5 pro μαζι με τα 2 5κιλα της και τροφοδοτικο 2ampere με επιλογεα εως 15volt + το καλωδιο RJ11-com1 για οδηγηση.

Η βαση με υπηρετησε πολυ καλα και δεν εχω παραπονο στην λειτουργια της παρα μονο οταν μετα απο 5 μηνες κατοχης ενα απο τα δυο αυτακια που κραταει ενα απο τα ποδια ραγισε και ετσι το αφαιρεσα και στην θεση του βιδωθηκε αλλο απο αλουμινιο (αστοχια υλικου ειπαν οι ειδικοι οτι το εσπασα εγω ειπαν οι μη ειδικοι :evil: )

Ειναι τωρα ετσι 1 χρονο και δεν εχω δει το παραμικρο στο προσθετο αυτακι (ειναι πολυ πιο δυνατο απο τα αλλα ειναι το μονο σιγουρο)

Την εχω στην κατοχη μου απο καινουργια 1,5 χρονο τωρα και εχω αλλαξει μια φορα τα γρασα της και μαζι ρυθμισα και την πολικη διοπτρα (ηταν χαος).

026.jpg

020.jpg

Στο control εχω περασει το τελευταιο firmware 3.24 (Παντα up to date :cheesy: )

025.jpg

Τα κλασσικα σημαδακια δεν λειπουν ουτε απο εμενα στα βαρακια (εχω δει πολυ χειροτερα :-note )

021.jpg

Δεχομαι οποιοδηποτε ελεγχο και προσκαλω οποιον ενδιαφερεται να ερθει και στο παρατηρητηριο μου να την δουλεψουμε μαζι και να την δει εν δραση με full εξοπλισμο επανω της.

Picture20005.jpg

019.jpg

024.jpg

Η Standard τιμη της ειναι στα 900+ χωρις το τροφοδοτικο.

την δινω 600 και τα εξοδα δικα μου αλλιως βρισκομαστε και την παιρνει ο ενδιαφερομενος επιτοπου.

Τηλ. επικοινωνιας 6942709993

Δημοσιεύτηκε

Μετά από τηλεφωνική συνομηλία που είχα με τον Άγγελο, την περιμένω από εβδομάδα!!

Ευχαριστώ Άγγελε!!

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Σήμερα παρέλαβα (παρά τη καθυστέριση της μεταφορικής εταιρίας), τη στήριξη HEQ5 που πωλούσε ο Άγγελος. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και μέσω του Astrovox τόσο για την άψογη λειτουργία της, όσο και για την λεπτομερή και προσεγμένη συσκευασία που την είχε, καθώς και την χρέωση των μεταφορικών του από Κόρινθο για Αλεξανδρούπολη, την οποία και ανέλαβε παρά το ότι ήθελα να συνδράμω και εγώ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΓΕΛΕ!!

Υ.Γ. Το σπασμένο αυτάκι του τρίποδα είναι πολύ έξυπνα αντικατεστημένο, και φυσικά ακλόνητο! Αλλά τί να λέμε τώρα! Ο άνθρωπος ολόκληρο αστεροσκοπείο έφτιαξε, σε αυτό θα κολούσε;;

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης