Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2009 Θέλω να τα Δώσω για να πάρω Τοπσόνιαν 12άρι Κάποια Αξεσουαρ Αγοράστηκαν Πριν λίγες Μέρες. και κάποια πριν κάποιους Μήνες.Έχουμε Και λέμε Λοιπον. HEQ5 PRO Sky-Scan GotoΚεφαλή Είναι Ακριβως Όπως Ήρθε στο Σπίτι,Χωρίς Γρατσουνιες οι Χτυπήματα,στο κουτί της! Με τα χαρτια της. Ο τρίποδας Δεν έχει το Χαρτοκούτι και γιαυτό δίνω την Θήκη που έχω φιάξει για τον Συγκεκριμένο τρίποδα.Εννοείται ότι είναι Δώρο!Τα Βαρίδια που Ήταν στο χαρτοκούτι με το τρίποδα,τώρα είναι στην δική τους τσάντα για την Μεταφορά τους.χωράει κιάλλα πράγματα μέσα! Δώρο με την Βάση!Μετατρέπει την θύρα 232 σε USB 2 Πάνω Μέρος-Χωρίς Σημάδια. Μέσα Στην Θήκη.]Η θήκη είναι Δώρο. Ο τρίποδας Της Βάσης Κατάσταση Τα Κλειδιά και οι Βίδες Και το Προσπεκτ τις Πλατφόρμας DX. Σημάδια Στην Ντότεταλ1 Πλευρά. Πλατφόρμα DX VIXEN 50 Ευρώ.Σε Κράτηση! Μέσα Χωράει Αντίβαρα-την Πλατφόρμα της vixen dx και το υποδοχέα προσοφθάλμιων.και έχει Θήκες σε πολλά σημεία. Ο πάτος Είναι Πλαστικός για Αντωχή.Προοριζόταν για πολύ βαρια εργαλεία δουλειας. Aυτή είναι Η τσάντα των Αντίβαρων.δώρο με την βάση .ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. 25 Ευρώ το έναClips Dotetal platformΤο ένα Σε Κράτηση!Έμεινε Ένα!ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. Φίλτρο I-R ATIKΤο πέρνει Βιδωμένο πάνω της ο αγοραστής της κάμεραςΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ. CAMERA LVI AUTOGUINTER SMART ITALY 300 ευρώ Με δικα σας έξοδα Αποστολής!Δεν Κατεβαίνει άλλο η τιμή της!Θα μήνει σταθερή!!Αλλιως θα την κάνω Δώρο σε ένα καλό μου φίλο να με θυμάται!!ΑΝΑΝΕΩΣΗ! ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 7 Ημερών Μία δοκιμή έκανα3οο ευρώΑνέωση έγινε Κυριακή.ΑΝΑΝΕΩΣΗ! ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 2 Εντσο Διαγώνιο είναι Απο 120ed Χωρίς Σημάδια και σκόνη στα Οπτικα 50 ευρώ Προσοφθάλμιο με φωτεινό Σταυρόνημα40 ευρώ Με τρείς Χρήσεις χωρις Σημάδια κτλ.ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Προέκταση Αντίβαρων για να Ζυγίσουμε το παραπάνω ΒάροςΤιμή 20ευρώ
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2009 έχεις πμ Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2009 Αστρόφιλοι Καλημέρα.Ενημερώνω ότι Η βάση δίνεται ΣΤΑ 700ευρώ!Σταθερά δεν θα κατέβει και Χρόνο να κλείσει ακόμαΌποιοι Ενδιαφερθουν να την Αγοράσουν Επικοινωνουν Μαζί μου. με πμ η στο 699 35 42 140.Ευχαρηστώ πολύ!Το ΑΝΑΝΕΩΣΑ!
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2009 Η Πλάτφόρμα DX VIXEN Και ένα CLIPS Ντότεταλ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑΈστηλε Αστρόφιλος πμ Εχθες Βράδι. Βιαστηκά Σήμερα Απο τα Μυνήματα και δεν είδα πρώτα την Προταιρεότητα στο ποιος απο τους δύο έστηλε πρώτος μύνημα για την DX Πλατφορμα ... και Γιαυτό Ζητώ Συγνώμη στον petrοsl που του είπα ότι θα του την Δώσω ενώ Δεν Μπορώ.Είσαι 2ερος Σε Προταιρεότητα,Αν δεν τα πάρει θα σου τηλεφωνήσω ΑμέσωςΕυχαρηστώ Πολυ!Ο σωλήνας VC200L Αποσύρθηκε ΕντελώςΗ Βάση Δίνεται στα 700ευρώ..ΔΟΘΗΚΕ!!!!!!!Η Κάμερα LVI που κάνει Αυτόματη Οδήγηση την δίνω 300 ευρώ ΠουληθηκεΛίγα λόγια για την Κάμερα αυτή.Είναι Έυκολη στην Χρήση και την Μαθαίνεις Απο την Πρώτη Φορά κιόλλας.Είναι ΝΈΟ ΠΡΟΙΟΝ και ανταμήβει την Αξία της!Θετικά έχει πολλά και ένα απο τα κυριότερα είναι η αυτόματη οδήγηση χωρίς να απαιτήται λάπτοπ.Δεν είναι τυχαίο που κάνει τόσσα χρήματα εννοείται αμήβει τις Προσδοκίες μας στος Ερασιτέχνες Αστροφωτογράφους.
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2009 ΑΝΑΝΕΩΣΗΕπειδή δεν μου ζήτησε κάποιος το τηλεσκόπιο ολόκληρο η μισό αποσύρω την Αγγελία μου και το κρατάω στην Άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις