Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 Ganymede Shadow Transit - 8 Iουλίου 02:30πμ (ΤΩΡΑ) Καλησπερα οποιος δεν εχει τι να κανει...μπορει να ριξει μια ματια στον Δια αυτη την στιγμη!!!! Αφου περναει απο μπροστα του η σκια του Γανυμήδη! Μια φωτο στα γρηγορα απο αυτο που βλεπω εγω... Περισσοτερα αργοτερα!!!! Παω για παρατηρηση τωρα!! Τελικα δεν θα παρω εγω τον τιτλο του "Γαλαξιακια" Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
supernovus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Αχ, το έχασα σήμερα αυτό. Μα τους είδα κατά τη 01.05πμ και τους τέσσερεις δορυφόρους τακτοποιημένους ωραία-ωραία εκατέρωθεν του Δία! Δεν το φαντάστηκα. http://www.astrovox.gr/forum/album_pic.php?pic_id=8919&user_id=7960 Υ.Γ. Τί όμορφες φωτογραφίες! Ζηλεύω ...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
blackholesun Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Εγω προσπαθησα , προσπαθησα... και προσπαθησα... αλλα παλι τιποτα, εχθες το βραδυ περιμενα Δια να βγει απο οριζοντα και μετα απο τοση ωρα αναμονης αδικα!, και το λεω αυτο διοτι στον πειραια που μενω δεν φαινετε τιποτα αλλο παρα μοναχα ο ΚΡΟΝΟΣ ο ΔΙΑΣ η ΑΦΡΟΔΙΤΗ o ΑΡΗΣ κλασικα η ΣΕΛΗΝΗ , Μ13 που εχουν πει αρκετοι πολλοι οτι το βλεπουν εγω δεν εχω καταφερει να το δω..και τον χειμωνα αρκετα ορατος ο οριωνας, ΝΟΤΗΙΝG ELSE!! παντος εχθες με Δια τραγικη η παρατηρηση.... ολο το ειδωλο ηταν... ruffles..
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώνω, έχουμε πολύ υγρασία στο λιμάνι.Πάντως οφείλω να πω, οτι κατά την διάρκεια του Χειμώνα έχω "καταφέρει" και πιο δύσκολους στοχους. Το μόνο καλό είναι οτι πρός το νότο ο ουρανός είναι σχετικά σκοτεινός.Όπως και να 'χει όμως, μέσα απο την πόλη, μόνο πλανητική παρατήρηση "παίζει" κι αυτή υπό προυποθέσεις. Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Εχθές κάναμε την καλύτερη παρατήρηση Δία. Είδαμε τον καλύτερο Δία που έχουμε δεί και πήραμε βίντεο τα οποία επεξεργαζόμαστε τώρα. Εγώ, ο nio και ο Θέμης στο σπίτι του Θέμη. Seeing σε κάποιο σημείο της βραδιάς 9/10 με το 10/10 να είναι από το διάστημα. Θα γραφτούν τα περεταίρω σε λίγο. starrynights.blog
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Καλησπερα παιδια, δεν ξερω ποσοι ειδατε την χθεσινη διαβαση....αλλα μπορω να σας πω οτι ηταν αρκετα ομορφη, μιας και ο Διας ειχε ανεβει αρκετα ψηλα στον ουρανο οποτε μπορουσες να ανεβασεις την μεγεθυνση χωρις ιδιαιτερο προβλημα!! (το υπολοιπα της χθεσινης βραδιας σε λιγο ειμαι στην δουλεια τωρα) Καταρχας τραβιξα αρκετες φωτογραφιες (ειδατε και μερικες παραπανω)το προβλημα μου ειναι πως τις κανω Stack ;;; Επισεις τραβιξα και αρκετα καρε βιντεο...αλλα το registax5 δεν μου βγαζει καθολου καλο αποτελεσμα (βεβαια δεν ξερω "κολπακια" ωστε να παρω σωστο αποτελεσμα ) Τις φωτγραφιες τις τραβιξα με την Canon eos 40D προσαρμοσμενη πανω σε εναν Hyperion 8mm με T-Ring, αλλες με Barlow και αλλες οχι. Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα