sportikus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2009 Ως εραστης των τεχνων εκτος απο την καινουρια ενασχοληση με την αστρονομια μια παλια μου αγαπημενη ειναι και η μουσικη(η οποια των τελευταιο καιρο εχει περαση σε δευτερη μοιρα).Ψαχνωντας στον σκληρο μου δισκο επεσα επανω σε παλιες συνθεσης τις οποιες και εβαλα να ακουσω για συντροφια στην περιηγηση μου στο forum.ΚΑθως εβλεπα διαφορα αριστουργηματα μελων του σιτε στις αστροφωτογραφιες μου ηρθε η ιδεα να φτιαξουμε ενα video με ολες αυτες τις ομορφιες απο τις εσχατιες του συμπαντος που κατα καιρους συλλαμβανουν τα μελη του forum.Καλω λοιπον οσους ενδιαφερονται και τους αρεσει η ιδεα και θελουν να συμμετεχουν στο project πρωτον να διαλεξουμε ποιο απο τα 2 κομματια θα ηθελαν να ακουγετε στο υποβαθρο και δευτερον να στειλουν φωτογραφιες τους στο παρακατω mail:sportikus@gmail.com.Στις φωτογραφιες καλο ειναι για αποφυγη παρεξηγησεων αλλα και για να ξερουμε ποιος δημηουργησε και τι στην κατω δεξια γωνια να αναγραφωντε τα στοιχεια του φωτογραφου και τα στοιχεια του αντικειμενου.Παρακατω ειναι τα 2 λινκ με τα κομματια τα οποια εγιναν το 2007 χρονια που ειτε καρπουζι επιανα ειτε τηλεσκοπιο το ιδιο ηταν για μενα(με λιγα λογια δεν ηξερα την τυφλα μου)ΥΓ1Ναι ακουγετε η φωνη του Carl Sagan.ΥΓ2Μην πηροβολειτε τον πιανιστα.ΥΓ3Δεν παιζω κανενα οργανο ειμαι αυτοδιδακτος δεν εχω ιδεα απο μουσικη και ολες η συνθεσεις εχουν γινει με την βοηθεια Η/Υ και με ολα τα παρελκομενα καλουδια που εχω αγορασει κατακαιρους.(Ενας φιλος καποτε μου ειπε οτι με τα λεφτα που εχω δωσει θα μπορουσα να εχω BMW και οχι το HONDA DIO 50cc...τωρα τι να του πεις οτι δεν εχει δικιο...αλλα η μουρλα ειναι μεγαλη και περασε και στα τηλεσκοπια και βλεπω το studio να γινετε αγγελιες.)http://rapidshare.com/files/256599383/from_the_planet_earth.mp3.htmlhttp://rapidshare.com/files/256601089/under_the_sun_1_.mp3.htmlΕυχαριστω για την αναγνωση. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
sportikus Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα