petrosl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το GSO 10'' dob και την Canon eos 400d. Μετατόπισα το πρωτεύον κάτοπτρο προς το δευτερεύον για να μπορεί να εστιάσει η canon, όμως δεν εστιάζει με τα προσοφθάλμια. Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα πως μπορώ να πετύχω εστίαση με προσοφθάλμιο;
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Με μια απλη προεκταση αναλογη της μετατοπισης σου, θα εισαι ενταξει!! Διαφορες προεκτασεις μπορεις να βρεις εδω.
petrosl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εχώ βάλει βίδες μήκους 6cm. Φαντάζομαι ότι με την προέκταση των 80mm που δείχνει η σελίδα που μου έδειξες θα είναι o.k.
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Εξαρταται απο την θεση εστιασης που ειχες πριν την μετατροπη. Υπολογισε την θεση του εστιαστη οπου εστιαζες. Αν ο εστιαστης ειχε ενα περιθωριο 2 εκατοστων προς τα μεσα τοτε θα εισαι οκ! Αλλιως αν πριν την μετατροπη ειχες περιθωριο προς τα εξω θα μπορουσες να παρεις και λιγο μικροτερο απο 80mm. Υ.Γ. Αυτους κοιταξες?
petrosl Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2009 Αυτούς είδα. Πιστεύω να μην κοίταξα λάθος. Θα κοιτάξω να υπολογίσω αυτα που μου είπες για να κάνω σωστή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα