Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Πωλειται Skywatcher 102mm f/5 διοπτρικο, μαζι με τα δαχτυλιδια του, 140ευρω. Εχει εστιαστη 2 ιντσων, ειναι κοντο f/5 και ετσι μπορει να δωσει ενα πολυ μεγαλο πεδιο 5,2 μοιρων και σε συνδιασμο με το μεγαλο διαμετρημα των 102mm δινει απιστευτα ομορφες αστρικες εικονες ευρεως πεδιου!Χρησιμοποιημενο μονο μια φορα.Μου αρεσαν τοσο πολυ οι εικονες του, που αγορασα το μεγαλυτερο αδερφακι του, των 120mm! Eδω τα λοιπα χαρακτηριστικα απο την ιστοσελιδα του κατασκευαστη:http://www.skywatchertelescope.net/swtinc/product.php?id=40&class1=1&class2=105Για τιμη Ελλαδος, μαζι με αλταζιμουθιακη στηριξη ομως κτλ, μπορειτε να δειτε εδω: http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=717 Αφηστε μυνημα εδω και πμ.Σκοπευω να σας το στειλω με αντικαταβολη ΕΛΤΑ ή οπως αλλιως συνενοηθουμε.Ευχαριστω!
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Αστροφιλε η τιμή ειναι καλή και με ενδιαφέρειΕπομένως μέχρι να μηλήσουμε δώσε μου προτερεώτητα.Ευχαρηστώ.
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2009 Σορρυ Χρηστο, σε προλαβε ο ASTROC...Eιναι λοιπον σε κρατηση μεχρι να περασει να το παρει...
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2009 Τελικα δεν περασε να το παρει ο ASTROC..Υπαρχει ακομα.Ευχαριστω!
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Οχι. Υπαρχει ακομα. Στειλε μου μυνημα.
jimlykos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Σου έστειλα μήνυμα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι εστάλη τελικά γιατί θα έπρεπε να είναι στα εξερχόμενα ή σταλμένα και δεν υπάρχει. (είμαι νέος βλέπεις ακόμα). Ειδοποιησέ με τελοσπάντων όποτε μπορέσεις αν είναι να ξαναστείλω. Thanks
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2009 Σου εστειλα μυνημα.6972099910 ειναι το τηλεφωνο μου.Αν θελεις παρε με κιολας.
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2009 Τρεις ενδιαφερθηκαν μεχρι τωρα, αλλα δεν προχωρησε στην αγορα κανεις...Υπαρχει ακομα!
Laskos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2009 Πωληθηκε!Καλως να το χρησιμοποιησεις!Μαλλον θα φτασει σωο...Στο εκανα πολυ καλο πακεταρισμα θα δεις, και σε καθε πλευρα του κουτιου εχω κολλησει χαρτια που λενε: ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ! ΥΑΛΙΚΟ! Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα