Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στις 6 Αυγούστου 2009 πολλοί αρχαιολογικοί χώροι είναι ανοικτοί το βράδυ της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Έχοντας ήδη πάει στην Ακρόπολη το 2006, φέτος έχω ψηθεί τρελλά να πάω Δήλο... Απλά, επειδή η Δήλος είναι λίγο... εκτενής αρχαιολογικός χώρος και όχι εύκολα προσβάσιμος, θέλω να ακούσω εμπειρίες από όσους το έκαναν άλλες χρονιές.

Συγκεκριμμένα, μπορεί να κάτσεις στο νησί από το απόγευμα και στη δύση του ηλίου και να φύγεις στη 1 που κλείνει? Αν όχι, έχει καραβάκια και το βράδυ από τη Μύκονο? (την ημέρα δεν έχει, γιατί ο αρχαιολογικός χώρος κλείνει στις 15:00).

Και το πιο σημαντικό... Μπορείς να κινηθείς σε όλα τα μονοπάτια του νησιού το βράδυ της πανσελήνου ή υπάρχει περιορισμός; Γιατί φαντάζομαι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να ανέβεις στον Κύνθο το βράδυ...

Ευχαριστώ πολύ!

Σκόρπιες σκέψεις:

http://ngc253.blogspot.com/

travel... without movement...

Δημοσιεύτηκε
Κάποτε (2006?) το έχω κάνει στην Δήλο σε Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και με υπέροχη συναυλία του Βασίλη Δημητρίου με Θωμαίδη και την Καίτη Κουλιά (?). Τουε ήμουν Μύκονο και αναχώρησαν επί τούτου καράβια που μας πήγαν Δήλο και μας γύρισαν. Ο Χώρος είναι υπέροχος. Οπότε την Πέμπτη 6 Αυγούστου πρέπει να είσαι Μύκονο.
Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης