Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Γιατί δεν κοιτάς και στην ιστοσελίδα του πλανηταρίου Θεσσαλονικής?Έχει πολύ καλά προσοφθάλμια ή σε κάποιο άλλο κατάστημα με αστρονομικά είδη.. :mrgreen:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
δεν ειδα να χει ultrawide! και καποιος αστροερασητεχνης μπορει να μου κανει καλητερη τιμη!

Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνει

Oχι για να μας απομακρύνει.....

Δημοσιεύτηκε
Α μπράβο!!Αυτό είπα και εγώ.. :mrgreen:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
Εννοώ είπα να βρεί από το πλανήταριο θεσσαλονικής αλλά και τα barlow είναι αρκετά καλά αν και δεν είναι αυτό που ζητά.. :roll:

Δημοσιεύτηκε

Για να βρείς τα προσόφθάλμια που ζητάς εκτός από το πλανητάριο θεσσαλονικής μπορείς να κοιτάξεις και εδώ:

www.aktistar.gr

www.telescopeshop.gr

Νομίζω με ένα καλό search θα βρείς αυτό που θές..

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης