NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Αν εχει κανενας ultrawide προσοφθαλμιο η αλλο μεγαλου πεδιου ας μου στειλει πμ![/u] Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Γιατί δεν κοιτάς και στην ιστοσελίδα του πλανηταρίου Θεσσαλονικής?Έχει πολύ καλά προσοφθάλμια ή σε κάποιο άλλο κατάστημα με αστρονομικά είδη.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 δεν ειδα να χει ultrawide! και καποιος αστροερασητεχνης μπορει να μου κανει καλητερη τιμη! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
tasco Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 για δες:http://www.planitario.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1404
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Α μπράβο!!Αυτό είπα και εγώ.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
tasco Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Α μπράβο!!Αυτό είπα και εγώ.. μαλλον δεν συννενοουμαστε σωστα
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Εννοώ είπα να βρεί από το πλανήταριο θεσσαλονικής αλλά και τα barlow είναι αρκετά καλά αν και δεν είναι αυτό που ζητά.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Αυτον ακριβως θελω! Αν εχει καποιος για φθηνοτερα ας μου πει!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
nansy Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Για να βρείς τα προσόφθάλμια που ζητάς εκτός από το πλανητάριο θεσσαλονικής μπορείς να κοιτάξεις και εδώ: www.aktistar.gr www.telescopeshop.gr Νομίζω με ένα καλό search θα βρείς αυτό που θές.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα