zaxos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Τον τελευταιο καιρο κανω σχέδια για την κατασκευη ενός σταθερου πυλώνα για την EQ6 ωστε να μεινει το τηλεσκοπιο μονιμα στημενο και να γλιτωσω τα κουβαλήματα.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα τις διαστασεις της κεφαλής του τριποδα ωστε να το ζητησω να μου το φτιαξουν σε σιδερουργειο. Εχω παρει μετρα με παχυμετρο αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ειναι σωστα , και επισης δεν ξερω πως να μετρησω το σπείρωμα. Οποιαδήποτε βοηθεια δεκτη Ευχαριστω.
babgia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2009 Αν ψάξεις σε αυτό το θέμα θα βρεις αρκετές ιδέες για ΠΥΛΩΝΑ. Ακάμα μία: Αγοράζεις ένα Half-Pilar & το προσαρμόζεις σε σωλήνα που σου αρέσει.Άλλη μία αγοράζεις έτοιμο τώρα πια υπάρχουν. Αυτή είναι η δική μου εκδοχή για EQ5http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=8448&highlight= Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
OPTOPHILE Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2009 Δες το ζητουμενο σχεδιο για τον προσαρμογεα σε πυλωνα 152MM F/8 APO, MN68, GPDX-C8, SP-C80, ZEISS TESSAR 360MM ASTROCAMERA, SOLARMAX 40. MX516, 200MM F/2.8 ZEISS ASTROGRAPH, SS2K-PC, EQ6 PRO.
zaxos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2009 Είναι ακριβως αυτο που εψαχνα. Σε ευχαριστώ
koukanto Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2009 Φιλε για χαραμπες στο altairastro.com και υπαρχει ετοιμο νατο αγορασεις μονο με 79 λιρες αγγλιας το βιδωνεις απανω στην βαση και ολα καλα και η προσπαθεια να το φτιαξεις σε μηχανουργειο δεν αξιζειφιλικα Αντωνης ΚουκουλαςΜελος EAE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα