Jump to content

Ic410 Tadpoles Nebula


roryt

Καλλιθέα, 2011-01-08

FSQ106N+Q285M+Nebulosity 2.3

guiding GPD2+littlefoot with OAG + Meade DSI I Pro

Baader Ha 1 hour

Pixinsight 01.06.09.0652

 

Μετά απο ποοολύυ καιρο κατάφερα να βγω για φωτογραφιση (εστω και στο μπαλκονι). Ειχα να δοκιμασω τα αποτελεσματα των ρυθμίσεων στην βάση, οδηγηση με OAG, την καινούργια εγκατάσταση σε άλλο λαπτοπ (γιατι το άλλο χαλασε) και φυσικά τα χίλια μυρια μικρά που βγαινουν αν δεν εχεις μόνιμη εγκατάσταση.

 

Μια ωρίτσα Ηα στους γυρίνους, οχι τοσο καλό όσο θα το ήθελα (δειτε του Γρηγόρη μερικές μερες ποιο πριν) αλλα για ξέσκασμα μια χαρά. Επεξεργασία στο πόδι και σε χαλια μόνιτορ, θα πρέπει να το ξαναπροσπαθησω ποιο σοβαρά.


From the category:

Νεφελώματα

· 5214 images
  • 5214 images
  • 26765 σχόλια εικόνας


Προτεινόμενα σχόλια

Γιαννη χρονια πολλα για την γιορτη σου καταρχας.

Η προσπαθεια ειναι καλη ειδικα μετα απο τοσο καιρο που βγηκες για φωτο νομιζω το ευχαριστηθηκες και αυτο ειναι που μετραει κιολας.

Παμε παρακατω και μην μασας :)

Σύνδεσμος για σχόλιο

Γιάννη πολύχρονος και από εμένα.

Είναι δύσκολος στόχος για μέσα από την Αθήνα.

Με δυσκόλεψε και εμένα πολύ στη διαχείριση του θορύβου στο υδρογόνο και ειδικά σε απόπειρα RGB λίγων λεπτών που έκανα, παιδεύομαι πολύ να αποδώσω το χρώμα που θέλω.

 

Μπράβο και καλή συνέχεια.

Σύνδεσμος για σχόλιο
Επειδη οι γιορτες κρατανε 40 μέρες, χρόνια πολλά Γιάννη μολις ...3 μέρες μετά! Αχ αυτά τα καινούργια setup !!! Τα άτιμα μας παιδεύουν . Φόρτσα Γιάννη, πολύ καλος !!!
Σύνδεσμος για σχόλιο
Ευχαριστώ παιδια, και για τα χρονια πολλά και για το κουραγιο. Το ευχαριστήθηκα ομολογουμενως, και ας μην βγηκε κατι εντυπωσιακό. Τουλαχιστο η βαση εστρωσε (μεχρι 0.1 arcs RMS εφτασε) και ο OAG απεδωσε μια χαρα.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Μπράβο Γιάννη πραγματικά φοβερη προσπάθεια για Αθήνα!Πολύ όμορφη όπως χαριτομένα εγώ λέω τον συγκεκριμένο στόχο το Σπέρμα :D :D :D Καλή συνέχεια
Σύνδεσμος για σχόλιο
Βρε παιδια, δεν θελω να ακουστω σπαστικος, αλλα εχει γραψει μετρια και δεν εχει αρκετα καρε/ωρα για να αντιμετωπισει τον θορυβο. Καντε ζουμ στις λεπτομερειες και μετα δειτε αυτη του Γρηγορη http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=11944 , αρκετή διαφορα. Καλά ητανε, αλλα θελει πολύ δουλεια για να ερθει στα ισα της.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης