Jump to content

M101


SAKIS

Δεν πετυχα καλη πολικη ευθηγραμιση δεν μπορεσα να κανω πανω απο 60δευτερολεπτα εκθεση(αυτα εχουν οι μετακινησεις των τηλεσκοπειων,και η -5 θερμοκρασιες)ειπα να μη την δημοσιευσω αλλα δεν αντεξα οταν ακουσα τον καιρο τηθα κανει απο Δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

From the category:

Γαλαξίες

· 2205 images
  • 2205 images
  • 10321 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Γενικά ο βαθύς είναι Σάκη που θέλει την καλύτερη πολική ευθυγράμμιση που μπορούμε να κάνουμε και μάλιστα καλά είναι να κάνεις και Drift Align εκεί πλέον λένε πετυχαίνεις το απόλυτο!!! χαράς το κουράγιο σου για τα -5 υπό το 0!!!! Γράψε μας αν σου είναι εύκολο τα στοιχεία του συστήματος σου.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο
Αγαπητε μου φιλε Γιωργο,αν διαφασες στο σχολιο μου λεω χαρακτηρηστικα(δεν πετυχα καλη ευθηγραμμιση λογω κρυου)0σο για την ευθηγραμιση παντα χρησιμοποιω την μεθοδο της διολησθησης.......!!!!!!!
Σύνδεσμος για σχόλιο
ΣΑΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΙΤΙΑ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ,ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΕΓΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΟΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΕΠΙΣΗΜΩΣ,ΚΑΝΩ ΑΡΙΣΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΝΤΙΒΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗ,ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ (R.A & DEC) ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Α Ν Τ Ι Β Α Ρ Α !!!!!!!
Σύνδεσμος για σχόλιο
Δεν καταλαβα.. μιλαμαι για πολικη με την μεθοδο της διολησθησης,την οπεια δεν την πετυχα λογου κρυου,επειδη αν γνωριζεις θελει αρκετο χρονο
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης