Jump to content

Η πρωτη μου αστροφωτογραφια


50mm

Μολις τελειωσα με την επεξεργασια της πρωτης μου αστροφωτογραφιας . Εξοπλισμος : Sony a700 unmodified , mon 2 στηριξη με κινητηρες στην ορθη αναφορα και αποκλιση.

101 καρε απο 103 των 25 δευτερολεπτων , με ενα dark frame το καθενα απο αυτα . Για τηλεσκοπιο χρησιμοποιηθηκε ο φακος sony 70-400 G SSM πανω στην μηχανη . Δεν χρησιμοποιηθηκε οδηγηση . Συνολο εκθεσης κατι λιγο παραπανω απο 42 λεπτα με νταλα φεγγαρι. Αυτα τα ολιγα παω για υπνο :-)


From the category:

Νεφελώματα

· 5221 images
  • 5221 images
  • 26768 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Χί χί χί χί................ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ................. :D

 

Φίλε Δημήτρη, ξέρεις ότι όταν δίνεις γλυκό σ' ένα παιδάκι, αυτό περιμένει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο..........................

Ετσι λοιπόν κι εμείς περιμένουμε να :shock: ΠΟΛΛΕΕΕΕΣ ακόμη αστροφωτογραφίες σου γνωρίζοντας τόσο το πάθος και τις γνώσεις σου γενικότερα με τη φωτογράφηση, όσο και με την ερασιτεχνική αστρονομία.

Καλή συνέχεια :wink:

 

Κυριάκος

Σύνδεσμος για σχόλιο

Ευχαριστω παιδια . Η αληθεια ειναι οτι ειναι η πρωτη μου προσπαθεια με αυτη την μηχανη που ειναι η παλια μου (ο Κυριακος το ξερει) και ο φακος που ειναι πολυ ακριβος μου κανει νερα (κοκκινη αλλο γυρο απο τον στοχο). Εχω ξαναπροσπαθησει με την καινουργια μηχανη μου που ειναι η sony a77 αλλα την ψιλολυπαμαι να την χρησιμοποιω στην ταρατσα μου και να μου σκονιζεται:-) . Η προσπαθεια μου με την α77 και τον ιδιο φακο ηταν καλυτερη αλλα ηθελα να δω εχθες εαν η κοκκινη αλλος που διμηουργειται γυρω απο τον στοχο οφειλεται στην α77 ή στον φακο μου . Τελικα ειναι ο φακος . Αρα θελω και ενα μικρο διοπτρικο (Κυριακο φερε πισω το 80αρι...) . Παντως το φεγγαρι κανει πολυ ζημια χωρια την φωτoρυπανση του Πειραια. Το δε ζυγισμα ηταν για τα μπαζα και μου χρειαζεται ενα μικρο αντιβαρο ...

Στελιο ευχαριστω ρε φιλε θα δοκιμασω και με το 9,25 ηδη παρειγγειλα μια μπαχτινοφ... Κυριακο ας οψεται η κριση και θα σου ελεγα εγω.. 22αρι θα επερνα.

Μανο μου δινεις τις ιντσες σου ? Ηλια να εισαι καλα ρε φιλε και ελα τελικα για καφε ...

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης