Jump to content

Νεφελωμα Ngc1975+σμηνος Ngc1977+γεωστατικος η αστεροειδης?


stakaly

Κατα την φωτογραφηση στον Ωριωνα με την νεα μου Canon 1100d Mod... με χρονο 30"/frame..εμφανιστηκε αυτη η μεταβλητης φωτεινοτητας γραμμη..αν υποψιαζεται κανεις απο που να προερχεται ας το πει ειναι γεωστατικος δορυφορος η αστεροειδης? γιατι μ αυτη την αργη ταχυτητα δεν παει αλλου το μυαλο μου...εκτος αν ειναι διαστημικο σκουπιδι η περιστρεφομενος αστεροειδης....στην συνολικη φωτογραφια αποτελουμενη απο 39 frames προστεθηκε και το 1 frame με το αντικειμενο...δηλαδη σε 30δευτ. εγραψε αυτη την τροχια..τι μπορει να ειναι?

From the category:

Νεφελώματα

· 5222 images
  • 5222 images
  • 26768 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Κατα 99% είναι δορυφόρος, η περιοχή στο Νεφέλωμα του Ωρίωνα είναι "πέρασμα" δορυφόρων αφού σε αυτό το ύψος κινούνται οι περισσότεροι.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Ναι οπωσδηποτε ειναι δορυρορος αλλα οχι απο τους συνηθισμενους αν και υπαρχει η πιθανοτητα και για αστεροειδης γιατι επαναλαμβανω η ταχυτητα του ηταν πολυ μικρη αυτη η γραμμη για να γραφει εκανε μισο λεπτο(30δευτ.)...θα δω την περιπτωση γεωστατικου...θα δουλεψω το τηλεσκοπιο χωρις τροφοδοσια και θα δω ..αν τα αστρα γραψουν ισομηκεις τροχιες τοτε θα ειναι γεωστατικος...

Ευχαριστω παιδια....

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης