Jump to content

Ngc3628 M66 M65


giannis60

Μετά από ένα εξοντωτικό διήμερο με την σκηνή στον Κιθαιρώνα και με το παράπονο τού ότι ο αέρας δεν με άφησε να βγάλω φωτογραφία, χθες που επέστρεψα ο αέρας έπεσε και ο καιρός έφτιαξε.

Ε δεν του την χάρισα. Τα ξανά φόρτωσα στο αυτοκίνητο και από την Σαρωνίδα πήγα στο Σούνιο. Δύο ώρες αργότερα με βρήκαν ασκημένο αλλά πανευτυχή πάνω από το προσοφθάλμιο με το φωτεινό σταυρόνημα να κάνω την οδήγηση στην μικρή EQ5. Όλα πήγαιναν τέλεια. Η νύχτα ήταν θαυμάσια και η πρώτη έκθεση κόντευε να τελειώσει. Το κινητό κτύπησε το τέλος του χρόνου και τότε το πόδι μου από μόνο του έδωσε μια γερή κλωτσά στό τριπόδι τραντάζοντας τα πάντα και χαλόντας την επιμελημένη πολική ευθυγράμμιση. Δεν είχα το κουράγιο να κάνω ξανά πολική ευθυγράμμιση και σαν να μην φτάνει αυτό, άλλη απειλή εμφανίστηκε. Δρόσος! Το αυτοκίνητο ήδη είχε βραχεί. Έτσι λοιπόν εκτέλεσα τις άλλες πέντε λήψεις με στραβή πολική ευθυγράμμιση. Αυτή η φωτογραφία είναι τρεις από τις έξη λήψεις.

Εκτός από την ανύποπτη ξεροκεφαλιά ο υπόλοιπος εξοπλισμός ήταν. Αντί για την EQ6 χρησιμοποίησα την EQ5 διότι κάνει την οδήγηση με το χέρι πολύ πιο δύσκολη.

Τηλεσκόπιο:SW ED 80

Φωτογραφική μηχανή:Canon


From the category:

Γαλαξίες

· 2190 images
  • 2190 images
  • 10318 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης