Jump to content

M42 από το Itelescope.net,t3


1KYRIAKOS1

Μόλις (μου),την έβγαλα μέσω διαδυκτίου από το itelescope.net χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Τ3 το οποίο στεγάζεται στο Mayhill,New mexico.

From the category:

Νεφελώματα

· 5206 images
  • 5206 images
  • 26765 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Και εγώ την έβγαλα με το ίδιο, με LRGB, από 120 sec το καθένα με το Τ12. Δεν έχω προλάβει να την επεξεργαστώ. Πάντως μου φαίνεται πολύ πληροφορία και σε αυτήν που έβγαλα για τους χρόνους έκθεσης.. Θα την βάλω σε λίγο.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Εγώ με το δοκιμαστικό account στην αρχή. Μετά με έφαγε η περιέργεια και κατέθεσα 100 ευρώ, τα οποία ήταν και τα τελευταία. Αυτό, όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι ακριβό sport. Απλά το έκανα για να δώ τι μπορείς να πάρεις από όργανα και στηρίξεις σαν αυτά τα οποία δεν θα δούν οι περισσότεροι από εμάς ούτε στον ύπνο τους. Δεν νομίζω ότι έχει κανείς τη διάθεση να πληρώσει 100 ευρώ για να βγάλει μια φωτογραφία. Θα ήθελα τα σχόλια των έμπειρων για τα αποτελέσματα. Επειδή δεν έχω εμπειρία που έχουν οι παλαιότεροι, νομίζω ότι παίρνω πολύ πληροφορία για τους χρόνους έκθεσης που τράβηξα. Βλέπε: http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=17069 και http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=17055.
Σύνδεσμος για σχόλιο

κοιτα η δικη σου για 8 λεπτα συνολο σιγουρα εχει καλη πληροφορια(αλοιμονο με τετοιο εξοπλισμο και σε τετοιο ουρανο...) εχει ομως και καποιες ατελειες στις ακρες του πεδιου ( πραγμα απαραδεκτο οταν πουλαει ο αλλος φωτογραφιες [-X )

εσυ εισαι ομως αυτος που θα κρινεις αν αξιζει αυτο που πληρωνεις με αυτο που παιρνεις. δλδ αν ηθελες 3 ωρες στο στοχο ποσο θα πληρωνες;;

και νομιζω οτι με την dslr σου με ενα 80αρι και μια δυο ωριτσες στο στοχο θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα.

υπ'οψιν δεν σε κρινω αν εκανες καλα ή οχι αυτο ειναι δικο σου θεμα ο καθενας κανει οτι θελει στα λεφτα του, αλλα προσωπικα δεν περιμενα 100 ευρω για 8 λεπτα...

Σύνδεσμος για σχόλιο
Μάλλον δεν έκανα σωστό register και είναι κουνημένη. Εννοείτε.. απλά δοκιμή για να δούμε και κάτι άλλο. Το συγκεκριμένο όργανο κοστίζει περίπου 50 ευρώ η ώρα αν δεν κάνω λάθος. Αλλά έχει και άλλα με 190 ευρώ /ώρα.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης