Jump to content

Color of Moon



Ένα άλλο project που με παίδεψε θα έλεγα ήταν το να προσπαθήσω να χρωματίσω την Σελήνη σύμφωνα με την γεωλογική της σύνθεση της επιφάνειας της. Το ερέθισμα το είχα πάρει από τον Filipe Alves σχετικά με το πώς γίνετε δείτε στο

 

http://www.colormoon.pt.to/

 

Δείτε το και εσείς, νομίζω ότι θα το βρείτε και εσείς ενδιαφέρων.


From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Πολύ καλή Γιώργο, ίσως άντεχε και περισσότερο κορεσμό χρωμάτων. ίσως κάποια στιγμή μπορούμε να κάνουμε μία διεξοδική συζήτηση για τα προβλήματα της συγκεκριμένης τεχνικής και την βελτιστοποίηση της ωστε να ειναι δυνατόν να εξαχθούν αξιοποιήσιμα στοιχεία για γεωλογικές χαρτογραφήσεις του γειτονικού ουράνιου σώματος... Και πάλι μπράβο!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Ευχαριστώ παιδιά, photonut είναι ένα θέμα που όντως θέλει συζήτηση και ψάξιμο!!! και χαίρομαι που και εσένα σε ενδιαφέρει. Με παίδεψε αρκετά και πιστεύω το ξέρω το Photoshop, βέβαια αυτά που λέει ο τύπος στο site θα έλεγα είναι το 1/10 από αυτά που έκανα εγώ τελικά για να φτάσω έστω και εδώ!!! περιμένω να βγάλω μια καλή Πανσελήνου που πλησιάζει για να την παιδέψω!!! Επίσης φοβήθηκα να κάνω περισσότερο κορεσμό για να φαίνετε και σε άλλα monitor καλά. Είναι και η πρώτη προσπάθεια. Έκανα και ένα action για να το έχω προς το παρόν. Θα ανοίξω και ένα post για το θέμα για να γράφουμε εκεί για όσους τους ενδιαφέρει.

 

Αφού γίνετε θα το κάνουμε και εμείς καλύτερα!!! ότι κάνει κανείς απλά θέλει προσπάθεια και επιμονή.

 

Φιλικά Γιώργος

Σύνδεσμος για σχόλιο

Γιώργο,

 

Και πάλι πρωτοτύπησες!!! Το project αυτό με ενδιαφέρει και εμένα πάρα πολύ!!! Οι διάφοροι χρωματισμοί των γεωλογικών χαρακτηριστικών της επιφάνειας της Σελήνης εκτός από επιστημονική αξία δημιουργούν και ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα!!!

 

Κώστας

Σύνδεσμος για σχόλιο

Ναι κ. Αντώνη εγώ ανέβηκε και εχθές το βράδυ για αυτό, να ετοιμαστώ για την Πανσέληνο. Ας ευχηθούμε να έχει μόνο καλό καιρό. Εχθές ανέβηκα και ενώ στην αρχή δεν είχε σύννεφα μόλις τελείωσα με το στήσιμο και την πολική να σου κάτι σύννεφα που έκρυψαν την Σελήνη. Βέβαια περίμενα και βλέποντας ότι είχε βόρειο ανατολικό άνεμο που κινούσε τα σύννεφα πολύ γρήγορα, περίμενα με αποτέλεσμα να πάρω αρκετά καλά την Σελήνη.

 

Κώστα βάλε και εσύ εμπρός για αυτό το project, για μας που είμαστε παθιασμένοι με την Σελήνη έχει ενδιαφέρων και δεν πρέπει να λύπη από την Gallery μας.

 

Σας ευχαριστώ πάντα για τα καλά σας λόγια.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης