Jump to content

Nightscape με κινητο!


glois

Υπηρετωντας την μαμα πατριδα και με μηδαμινο εξοπλισμο, δεν χανω ευκαιρια να εξασκω την αγαπημενη μου αστροφωτογραφια τοπιου.! Λήψη που εγινε με το κινητο ενος φιλου που επιτρεπει long exposure, ακουμπησμενο σε μια πετσετα πανω σε κατι βραχια! Η επεξεργασια εγινε αποκλειστικα με android apps σε ταμπλετ, πανω στο αρχικο jpg αρχειο. Ελπιζω οτι θα ακολουθησουν και αλλες καλυτερες,!!

 

Στοιχεια ληψης:

Iso 400, 10 sec, f2.2, Alphaone plusX Camera, 30/05/2016 22:30, Βαθυ Σαμου


From the category:

Πορτρέτα του ουρανού

· 2119 images
  • 2119 images
  • 6274 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Κουράγιο και καλός πολίτης. Εγώ, πριν 16 χρόνια, όντας φαντάρος στον Έβρο, συνάντησα τον πιο σκοτεινό ουρανό που έχω δει ποτέ μου. Εκμεταλλεύσου το,λοιπόν, όσο μπορείς...
Σύνδεσμος για σχόλιο

Πολύ καλή η φωτογραφία. Αν δεν έγραφες ότι είναι από κινητό, ούτε που θα το καταλάβαινα.

 

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον σκοτεινό ουρανό όταν ήμουν φαντάρος στην Μυτιλήνη. Έπαιρνα τα κιάλια στη σκοπιά και πέρναγα τέλεια. Ακόμα θυμάμαι ότι έβλεπα με γυμνά μάτια το νεφέλωμα της Αμερικής στον Κύκνο. Αφού ζητούσα να με βάζουν γερμανικό μόνο και μόνο για αστροπαρατήρηση. Όλοι με λέγαν τρελό, αλλά που να καταλάβουν. :D

Σύνδεσμος για σχόλιο
Σε ευχαριστω πολυ Θεοδωρε! Κι εμενα εδω στην αρχη για τρελο με περνουσαν οταν τους ελεγα οτι θα παω για περπατημα και φωτογραφιση! Και ισχυει οτι ο ουρανος σε αυτα τα μερη ειναι απιθανος! Και περιμενω να ανεβω σε φυλακιο που θα εχει ακομα καλυτερο!
Σύνδεσμος για σχόλιο

Αντε καλός πολίτης!

Πολύ καλός!

 

Υγ

δοκίμασε να ανεβάσεις το iso και μετα αν μπορεις πάρε 5-6 ίδιες φωτο και ώστε να την stackαρεις, τώρα που και με τι δεν ξέρω τι παίζει σε mobile, ίσως Web Photoshop :wink:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Χαχα

Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη! Το σκεφτηκα αυτο που λες και ισως το κανω και να κρατησω τα αρχεια για οταν με το καλο παω στο σπιτι!

Σύνδεσμος για σχόλιο

Τελικά για κινητό υπάρχει το Photo Stacker (Ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα ή κάπως έτσι), οπότε μπορεις να τις Stackαρεις κατευθείαν ;)

Δεν ξερω αν μπορει να πάρει και Darks ώστε να φύγει ο θόρυβος, αρκει βεβαια στο κινιτό σου να μπορείς να ορίσεις τον χρόνο έκθεσης, αν και στο απόλυτο σκοτάδι θα γράψει τον μέγιστο χρόνο έκθεσης, οπότε θα έχεις το Dark σου στον μέγιστο χρόνο. Τώρα πως θα κλείσεις τον φακό αυτο θα το βρεις μόνος σου :lol:

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης