Jump to content

Σελήνη 95% Waxing Gibbous


CriptonJag

Αποτέλεσμα από stacking 130 φωτογραφιών της σελήνης σε 95% πληρότητα, τραβηγμένη στην Αγυιά της Πάτρας την Δευτέρα 29 Γενάρη 2018.

Εξοπλισμός Olympus DSLR E-510, M.Zuiko 70-300mm f/4.0-5.6 ED Lens.


From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Αρχικά ευχαριστώ για το σχόλιο. Πιστεύετε πως φαίνεται μη ρεαλιστική; Ήθελα να αναδειχτούν οι κρατήρες όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης έχει cropαριστεί υπερβολικά μιας και η φωτογραφική μου σαν μοντέλο του 2008 δεν έχει την καλύτερη ανάλυση.
Σύνδεσμος για σχόλιο
Καλησπέρα και πάλι. Για Αρχή να πούμε πώς η φωτογραφία κατ επέκταση και η αεροφωτογραφία είναι τέχνη, και ως τέχνη ο κάθε ένας μπορεί να την αντιλαμβάνεται και φυσικά να.την εκφράζει όπως θέλει. Οπότε αν δεχθούμε τα παραπάνω κάθε άποψη και κριτική είναι καθαρά υποκειμενική. Εγω είδα την εικόνα περισσότερο τεχνικά και η γνώμη μου είναι οτι το έχεις λίγο παρακάνει στην επεξεργασία......αλλα αυτό ειναι μόνο η γνωμη μου, αν αρέσει σε εσένα τότε δεν υπάρχει θέμα! :D
Σύνδεσμος για σχόλιο
Παρόλα αυτά νομίζω είναι σημαντικό οι αστροφωτογραφίες να έχουν κάποια επαφή με την πραγματικότητα και μην καταλήγουν προϊόντα της φαντασίας. Ευχαριστώ για την κριτική. Θα προσπαθήσω η επόμενη προσπάθεια να είναι πιο πετυχημένη.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης