Jump to content

Επιτέλους



ngc 7000 κολάζ 11 φωτο. ΤΑΚ 60 με ΑΤΙΚ 16, οδήγηση με DSI με το χέρι από Meade 8`` SCT και βάση SPHINX. Συνολικός χρόνος φωτογράφησης τρεις εβδομάδες.

Κάθε φωτο του κολάζ έχει 50 min Ha, 10 min R, 8 min G, 8 min B & 10 min Dark Frame.


From the category:

Νεφελώματα

· 5213 images
  • 5213 images
  • 26765 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Βέβαια σε απόλυτη ανάλυση είναι πολύ πιο όμορφη. Γενικά με κούρασε γιατί δεν είχε κάθε βράδυ τις ίδιες συνθήκες και σα να μην έφτανε αυτό χάλασε και η βάση, την έστειλα στον Γιάννη, μου την έφτιαξε και έτσι το όλο εγχείρημα κράτησε πάνω από μήνα.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Χάρη θερμά συγχαρητήρια!!!Η φωτογραφία σου μου άρεσε πάρα πολύ, πριν ακόμα διαβάσω πώς την πήρες. Τόσο η λήψη, όσο και η επεξεργασία είναι τέλειες! Αν προσθέσουμε σε αυτά και την τεχνική του κολάζ, τη χειροκίνητη οδήγηση και τις διάφορες αναποδιές, τότε μιλάμε για πραγματικό κατόρθωμα και εξαιρετική δουλειά!

 

Ανδρέας

Σύνδεσμος για σχόλιο

Χάρη συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου!!! Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!!! Μια ερώτηση έχω να σου κάνω όσον αφορά τις λήψεις. Είναι συνεχόμενες ή πολλαπλές και άθροιση τους μετά;

 

Ευχαριστώ

 

Κώστας

Σύνδεσμος για σχόλιο
Φίλε Χάρη τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε αυτό που βλέπουμε!Απο τη λήψη και την επεξεργασία μέχρι την τεράστια υπομονή σου, ενα Μπράβο είναι το λιγότερο που μπορώ να σου πώ.Θα συμφωνήσω με τον Τάσο στο οτι είναι η καλύτερη φωτογραφία του NGC 7000 που έχει ανεβεί εδώ.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Χάρη.

Μετά από τέτοια χρονοβόρα προσπάθεια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και άξιζε τον κόπο. Μπράβο, πολύ καλή εικόνα , περιμένουμε και περισσότερες . 11 διαφορετικές εκθέσεις και σύνθεση αυτών??!!!!!!

Δημήτρης

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης