Jump to content

Η πρωτη ας το πουμε φωτογραφηση



κιαλια konus 10x50 kodak C643 θα ηθελα την γνωμη σας και τι προγραμα να παρω για να τις κανω καλυτερες

From the category:

Σελήνη

· 2496 images
  • 2496 images
  • 5181 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Κωσταντινε,

 

Οποτε φωτογραφιζουμε την σεληνη η τον ηλιο, ειναι καλη ιδεα να περνουμε μια σειρα εκθεσεων με διαφορετικους χρονους εκθεσης. Στην συγκεκριμενη περιπτωση, η φωτογραφια σου ειναι μια ιδεα ΥΠΟφωτισμενη.

 

Αν η φωτογραφικη σου μηχανη επιτρεπει κατι που λεγεται "Exposure Compensation" ("EC"), ριξε μια ματια στο εγχειριδιο γυρω απο αυτη την ικανοτητα επειδη θα γινει ο καλυτερος σου φιλος.

 

Μια απο τις καλυτερες επενδυσεις που μπορουμε να κανουμε οταν καθομαστε για φωτογραφηση ειναι το θεμα της εστιασης (σου ξεφυγε λιγακι). Ειναι καλη ιδεα να επενδυσεις δεκα με δεκαπεντε λεπτα καθε φορα ωστε να βρεις το τελειο σημειο εστιασης. Λογω διαταραχων στην ατμοσφαιρα καθως και αλλαγη στην θερμοκρασια και στην ορατοτητα, ειναι καλη ιδεα να ριχνεις μια ματια στην εστιαση ανα 30 λεπτα.

 

Αυτα προς το παρων ....

 

Καλη Χρονια.

 

Αντωνης.

Σύνδεσμος για σχόλιο
καλή χρονιά . Συμφωνό με τον αντώνη σε όλα.Διάβασε καλά το εγχειρίδιο τηs μηχανήs θα κάνηs σπουδέα πράγματα .και ΄παλι χρονια πολά.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Κωστή καλή χρονιά και πολύ σύντομα σε βλέπω και εσένα Σεληνιασμένο. Καλή αρχή έκανες απλά όπως είπε και ο κ. Αντώνης δώσε προσοχή στην εστίαση. Εκεί είναι το όλο μυστικό, μάλιστα αυτό μου είχε πει και σε μένα πριν κανένα χρόνο!!!

 

Αν κάθεσαι έξω για καμία ώρα θα αφιερώνεις 45 λεπτά στην εστίαση και 15 στο shot.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Γιωργο,

 

Δεν μπορω να τονισω αρκετα ποσο σημαντικη ειναι η καλη εστιαση. Ειναι κριμα να αντιμετωπιζουμε το κρυο, υγρασια, ανεμους και ξενυκτι με αποτελεσμα να υπαρχει ενα μετριο αποτελεσμα επειδη δεν προσεχαμε στην εστιαση. Μαλιστα, θα διαφορα εργαλεια επεξεργασιας εχουν και τα ορια τους οσον αφορα τι μπορουν να κανουν με ελαφρη μη-εστιασμενες φωτογραφιες.

 

Το καλο αποτελεσμα, οπως παντα, δικαιωλογει και μας κανει να ξεχασουμε αρκετα ευκολα το κρυο, την υγρασια, τους ανεμους και την κουραση απο το ξενυκτι.

 

Αντωνης.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης