Jump to content

From the category:

Τηλεσκόπια και Εξοπλισμός

· 480 images
  • 480 images
  • 1108 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

γεια ειμαι απο την εδεσσα.μηπως θα μπορουσες να μου πεις τι ακριβως εκανες δεν μπορω να καταλαβω.φιαχνω και εγω αρκετες πατεντες αλλα δεν το καταλαβενω καλα αυτο.ευχαριστω πολυ.με σεβασμο χρηστος.
Σύνδεσμος για σχόλιο

Φίλε Χρήστο ,

Η κατασκευή είναι πολύ απλή.

Χρειάζεσαι ένα χαρτόκουτο , μία χαρτοταινία ένα μακρύ κοντάρι ( ανάλογα το ύψος που είναι η λάμπα ) και κυρίως όρεξη για παρατήρηση.

Η χαρτόκουτα θα πρέπει να είναι σε μήκος μεγαλύτερη από την λάμπα ώστε να την καλύπτει όλη. Το κοντάρι θα το στηρίξεις ή βάζοντας μία νάυλον σακούλα που θα την κολλήσεις με ταινία στα πλάγια της κούτας ή με καρφώνοντας το πάνω στην κούτα σαν σουβλί.Το κοντ΄λαρι αφού τοποθετήσεις την κούτα μπορείς να το κατεβάσεις , η κούτα θα στηριχθεί μόνη της και μετά με ένα χτύπημα με το κοντάρι θα μπορέσεις να την κατεβάσεις . Προσοχή η λάμπα που το έκανα εγώ έχει πλαστικό κάλυμμα και έτσι η κούτα δεν ανέβασε θερμοκρασία ( το έλεγξα στην αρχή μετά από δέκα λεπτά και στο τέλος που την ξανακατέβασα μετά από 4 ώρες ) . Εάν η λάμπα είναι γυμνή μπορεί να προκαλέσεις φωτιά και βραχυκύκλωμα...

 

Φιλικά Αντώνης

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης