Jump to content

8''s/w - ed80 s/w


sheliak

Τελικα το να στηνεις 2 τηλεσκοπια (μονος σου) ειναι κουραστικη υποθεση..οι πρωτες μου δοκιμες στην φωτογραφιση με οδηγηση (αν και χωρις δαχτυλιδια οδηγητικου δουλεια εγινε).

From the category:

Τηλεσκόπια και Εξοπλισμός

· 480 images
  • 480 images
  • 1108 σχόλια εικόνας

Photo Information


Προτεινόμενα σχόλια

Tι τερας ειναι αυτο? Τουμπανω το εχεις κανει. Μπραβο!!

 

Ρε συ πολυ βαρος εχεις βαλει επανω... νομιζω οτι θα πρεπει να αφαιρεσεις αντιβαρα...θυμαμε και εγω στην δικη μου επειδη δεν ζυγιζε ειχα βαλει 4 αντιβαρα και ακουγες το μοτερ να ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ!! Τελικα μιλησα με το πλανηταριο και μου εστειλε Δυο προεκτασεις της μπαρας για τα αντιβαρα, Τωρα εχω 3χ 5κιλα και η βαση δουλευει ΟΚ.

Προσεξε το αυτο γιατι μπορει να δημιουργισεις προβλημα στα μοτερ.

By the Way πολυ καλα αντιβαρα εχουν και στα καταστηματα με ειδη γυμναστικης.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Ειναι οντως λιγο ογκωδες..

Σχετικα με το βαρος εχεις δικιο, ειχε δυσκολη δουλεια η βαση χθες..υπαρχουν προεκτασεις για τα αντιβαρα??δεν το ηξερα θα το κοιταξω.

Βασικα βρεθηκα προ απροοπτου γιατι δεν ειχα φανταστει οτι δεν θα ζυγιζε..εβαλα τα δυο αντιβαρα της στηριξης και δεν φταναν..ετσι για να λυσω το προβλημα εβαλα κατι σακουλακια με φακες απο κατω, συνολο 1 κιλο ακομα..

Το συνολικο βαρος δε υπερβαινει τα 20 κιλα παντως, και αν και το συστημα ηταν υπερευαισθητο σε κραδασμου αντεχε 3 με 4 λεπτα χωρις οδηγηση.

Παντως δεν σκοπευω να συνεχισω με το ιδιο set-up γιατι θε μου βγει η μεση..θα προσανατολιστω σε ενα ελαφρυτερο στησιμο..

Σύνδεσμος για σχόλιο

Γεία

Μία Συνβουλή.

Βάλε στο διοπτρικό σου Ζαλατίνα διαφανή

1 βγάλε την Προέκταση Δρόσου

2 εφάρμοσε την ζαλατίνα στον αντικειμενικό μπροστά,χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι για την συγκράτηση της ζαλατίνας. και έπειτα εφάρμοσε την προέκταση δρόσου.

Ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να αγγίξεις την επιφάνεια του φακού προκειμένου να τον καθαρίσεις.την διαφανή ζαλατίνα θα την βρείς στο πλανητάριο σίγουρα.Η επιφάνεια της ζαλατίνας να είναι τεντομένη.

Σύνδεσμος για σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης